STEAUA v MANCHESTER CITY 0-5: Presa britanica despre MACELUL de la BUCURESTI

STEAUA v MANCHESTER 0-5. Principalele comentarii aparute in presa britanica dupa esecul categoric al STELEI BUCURESTI in duelul cu MANCHESTER CITY, din prima mansa a play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor.

Daily Mail: Cea de-a patra echipa ca valoare din Premier League a fost atat de mult in fata echipei de 26 de ori campioana in Romania. A fost aproape rusinos ce s-a intamplat pentru STEAUA BUCURESTI. Cand joaca in Europa, echipele de obicei incearca un gol in deplasare. MANCHESTER CITY putea sa-l incerce si pe al optulea! Si stiti care e ironia? Steaua parea in primele 4 minute un adversar dificil.

CITESTE SI: STEAUA v MANCHESTER CITY 0-5 (0-2) / UMILINTA NUMELE TAU ESTE STEAUA BUCURESTI! REACTII DUPA MECI

The Guardian: La final, singura dezamagire posibila pentru MANCHESTER CITY este ca ar putea sa-si caute un nou executant de penaltiuri. STEAUA BUCURESTI a fost un adversar generos in fata unei echipe care isi dorea sa-si impresioneze noul manager.

BBC: City a fost complet la carma jocului si si-a surclasat adversara. Doar o calamitate ii poate impiedica pe cei de la MANCHESTER CITY sa ajunga in grupele Ligii Campionilor.

The Independent: Echipa romana a simtit ‘efectul Pep’ la intensitate maxima. STEAUA BUCURESTI a fost complet depasita de aceasta partida. Steaua a fost invinsa de MANCHESTER CITY in prima mansa a play-off-ului pentru grupele Ligii Campionilor, scor 0-5.

Golurile britanicilor au fost marcate de David Silva, Kun Aguero (3) si Nolito. Returul este programat pe 24 august.

Sursa foto: uefa