STEAUA v MANCHESTER CITY: PEP GUARDIOLA a vorbit despre intalnirea cu ros-albastrii

Antrenorul englezilor de la MANCHESTER CITY, PEP GUARDIOLA, a vorbit in premiera despre viitoarea intalnire cu STEAUA BUCURESTI, din PLAY-OFF-ul LIGII CAMPIONILOR, dubla mansa care va avea loc pe 16 si 24 august.

Acest meci va insemna debutul lui PEP GUARDIOLA pe banca lui MANCHESTER CITY, echipa la care a venit in aceasta vara de la Bayern Munchen. PEP GUARDIOLA a acordat deja o declaratie presei din Anglia in legatura cu aceasta dubla, laudand indirect echipa Stelei: “Meciul din Champions League cu Steaua este un clasic. Vom incepe sa o analizam. Vreau sa ii vad pe jucatorii mei luptandu-se si vreau sa aratam ca o echipa”, puncta fostul antrenor de la Barcelona.

CITESTE SI: STEAUA V MANCHESTER CITY: REACTIA LUI LAURENTIU REGHECAMPF

In acelasi timp, jucatorul lui City, Raheem Sterling, puncta dupa tragere ca partida se anunta a fi una foarte dificila: “Este o tragere buna pentru noi, dar va fi greu pentru ca primul meci va fi in deplasare. Cred ca pentru ei, sa fie la tragere, inseamna ca sunt o echipa mare. In urmatoarea saptamana antrenorul ne va arata multe despre Steaua. Vom avea multe teme de facut inainte de meci”, declara englezul care a jucat in trecut la Liverpool.

Primul joc DINTRE steaua bucuresti SI manchester cityva avea loc pe Arena Nationala pe 16 august, de la 21.45, iar returul va avea loc „City of Manchester” in 24 august de la aceeasi ora.

Sursa foto: sport