STEAUA v VILLARREAL: REGHECAMPF ironic si ingrijorat inaintea meciului cu Submarinul Galben

STEAUA v VILLARREAL. LAURENTIU REGHECAMPF, antrenorul echipei STEAUA BUCURESTI, a sustinut, miercuri la pranz, conferinta de presa dinaintea intalnirii din grupele EUROPA LEAGUE cu spaniolii de la VILLARREAL. Tehnicianul stelist s-a declarat ingrijorat de atitudinea elevilor sai din ultimele partide, insa nu a uitat sa arunce o ironie la adresa specialistilor care isi dau cu parerea la televizor.

STEAUA v VILLARREAL. “Intalnim favorita grupei care are un parcurs foarte bun in campionatul intern, au si castigat primul meci in Europa League. Pentru noi este un meci foarte dificil si sper sa nu-i mai deranjam pe specialistii din studiouri. Este un meci important pentru noi si pentru fanii echipei noastre, asa putini cati mai sunt. Avem anumite probleme, in special la probleme de sanatate si sunt jucatori care nu vor putea juca maine seara.

STEAUA v VILLARREAL. Cei care vor intra pe teren trebuie sa aiba un randament bun si sa dea dovada de maturitate. Trebuie pe faza de aparare sa dam dovada de profesionalist si sa nu mai luam goluri usor. Trebuie sa tratam mult mai serios acest lucru. Am discutat cu jucatorii si sunt sigur ca o sa fie un alt meci acum. Reactii jucatorilor va fi alta si sper sa avem parte de un rezultat pozitiv. Ne dorim foarte mult sa castigam, dar o sa fie foarte greu. Jucatorii trebuie sa fie motivati, sa nu aiba emotii, sa nu fie crispati si sa joace fotbal.

STEAUA v VILLARREAL. Avem un grup foarte bun cu jucatori de mare valoare, chiar daca in ultimele meciuri nu s-au ridicat la adevarata lor valoare. Sper sa aiba alta ambitie si o alta motivare. Cand avem rezultate devenim jucatori importanti, iar cand sunt infrangeri trebuie sa se astepte si la astfel de reactii. Am citit ca s-ar putea cu rezervele si ne dorim foarte mult sa castigam meciul”, a spus LAURENTIU REGHECAMPF la intalnirea cu jurnalistii.

STEAUA BUCURESTI va intalni, joi seara cu incepere de la ora 20.00, pe NATIONAL ARENA, formatia spaniola VILLARREAL intr-un meci contand pentru grupele EUROPA LEAGUE.

Sursa foto: sport