Steaua va emite, din nou, abonamente pentru suporteri

Incepand din noul sezon, Steaua va reveni la un obicei vechi, dar extrem de benefic, atat pentru echipa, cat si pentru suporteri, gruparea din Ghencea anuntand ca va scoate abonamente pentru fanii ros-albastrilor.

Steaua Bucuresti va pune la dispozitia sustinatorilor abonamente pentru sezonul 2013-2014, acestea urmand a fi valabile atat pentru partidele care se vor disputa pe National Arena, cat si pentru cele care vor avea loc pe stadionul din Ghencea, anunta Mihai Stoica, managerul general al echipei pe pagina sa de Facebook.

“Pentru Liga I, sezonul 2013-2014, chiar daca vom juca pe National Arena si in Ghencea, vom emite abonamente. E complicat, dar nu se mai poate fara! Posesorul abonamentului va avea loc pe National Arena si loc pe Ghencea. Pe Arena va intra cu card si peGhencea cu un bilet fara valoare pe care il va putea achizitiona de la o casa speciala deschisa pentru abonati” a explicat MM, oficialul Stelei adaugand si ca “abonatii vor beneficia de prioritate in achizitionarea biletelor pentru competitiile europene. Dac-o fi cazul….”

Sursa foto: adevarul.ro