STEAUA va juca cu Ludogorets in playoff-ul Ligii Campionilor

STEAUA va juca cu Ludogorets in playoff-ul Ligii Campionilor

Steaua va juca impotriva echipei Ludogorets, campioana Bulgariei din ultimii trei ani, in playoff-ul pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor. Prima mansa se va juca in Romania, pe 19 sau 20 august, urmand ca returul sa aiba loc in Bulgaria, o saptamana mai tarziu.

Steaua si Ludogorets au jucat un meci amical, in acest an, castigat de bulgari cu scorul de 4-2, dupa ce-au condus si cu 4-0. In 2013, bulgarii de la Ludogorets au participat in grupele Europa League, unde i-au invins de doua ori pe PSV si au eliminat-o pe Lazio in optimile de finala.

Ludogorets  au trecut, anul acesta, in turul II preliminar al Ligii Campionilor de echipa Dudelange (Luxemburg), cu scorul general de 5-1, si in turul III preliminar de Partizan (Serbia), gratie golurilor marcate in deplasare (0-0 acasa si 2-2 in deplasare).

AFLA AICI REZULTATELE TRAGERILOR LA SORTI PENTRU PLAY-OFF-UL EUROPA LEAGUE

Cu o ora inainte de tragerea la sorti, Ludogorets se afla in urna capilor de serie (n-o putea intalni pe Steaua), dar decizia UEFA de a o elimina pe Legia Varsovia a dus la promovarea celor de Celtic in urna capilor de serie si retrogradarea in urna outsiderelor a campioanei Bulgariei.

Celelalte meciuri din playoff-ul Ligii Campionilor: 

ruta ne-campioanelor:

Besiktas (Turcia) – Arsenal (Anglia)
Standard Liege (Belgia) – Zenit (Rusia)
FC Copenhaga (Danemarca) – Leverkusen (Germania)
Lille (Franta) – FC Porto (Portugalia)
Napoli (Italia) – Athletic Bilbao (Spania)

ruta campioanelor:

Maribor (Slovenia) – Celtic (Scotia)
FC Salzburg (Austria) – Malmo (Suedia)
Aalborg (Danemarca) – APOEL (Cipru)
Slovan Bratislava (Slovacia) – BATE Borisov (Belarus)