STEAUA: Vezi cum va arata staff-ul tehnic al noului antrenor MIREL RADOI

STEAUA BUCURESTI a anuntat oficial ca fostul capitan al Stelei, MIREL RADOI, va conduce staff-ul tehnic incepand cu sezonul 2015-2016. RADOI, care a jucat la Steaua intre 2000 si 2009, va ocupa functia de DIRECTOR SPORTIV si va conduce un grup de tehnicieni format, printre altii, din doi fosti jucatori importanti ai Stelei, NICOLAE DICA și DANIEL OPRITA.

CITESTE SI: STEAUA: Oferta foarte buna din Spania pentru fundasul VARELA

Radoi va fi ajutat in startul carierei de catre MASSIMO PEDRAZZINI, care va ocupa functia de antrenor PRINCIPAL, acesta fiind sprijinit de ANTRENORI SECUNZI Dica si Oprita. MARIUS POPA va indeplini rolul ANTRENORULUI CU PORTARI la Steaua, in timp ce NIKOS KARYDAS si CIPRIAN PRUNA se vor ocupa de pregatirea fizica a lotului.

Obiectivele noului staff tehnic sunt acelea de a cuceri toate trofeele interne puse in joc (Super Cupa, Campionatul, Cupa Romaniei si Cupa Ligii), precum si calificarea in grupele UEFA Champions League.

CITESTE SI: STEAUA: Jean-Sony ALCENAT, primul transfer al verii. URMEAZA SANMARTEAN? 

MIREL RADOI este o figura emblematica a Stelei in primul deceniu al secolului XXI, fiind capitanul echipei timp de aproape sapte ani. S-a transferat in Ghencea in 2000, a cucerit trei titluri de campion cu Steaua si are in palmares o semifinala a Cupei UEFA, in sezonul 2005/2006. De asemenea, a evoluat in doua campanii UEFA Champions League, in sezoanele 2006-2007 si 2008-2009. La 15 ianuarie 2009 a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea saudita Al-Hilal. De asemenea, a mai evoluat pentru Al Ain si Al Ahly, din Emiratele Arabe Unite, iar ultimul club la care a activat a fost Al Arabi, din Qatar.

*sursa foto: gsp.ro