STEAUA vrea sa achizitioneze un jucator titular de la CFR Cluj

Steaua Bucuresti, campioana en-titre din Liga I si foarte posibil viitoarea castigatoare a titlului national, a inceput sa isi faca planul de achizitii pentru sezonul 2014-2015. In conditiile in care este foarte probabil ca fundasul polonez Lukasz Szukala sa paraseasca gruparea din Ghencea pentru a da curs uneia dintre ofertele pe care le are din strainatate, tehnicianul Laurentiu Reghecampf a pus ochii pe un fotbalist care sa il inlocuiasca.

Conform jurnalistilor de la Prosport, Reghecampf il doreste pe italianul Felice Piccolo de la CFR Cluj pentru a-l inlocui pe Szukala. Fundasul feroviarilor, in varsta de 29 de ani, este vazut drept inlocuitorul perfect al lui Szukala si are si marele avantaj de a deveni liber de contract in vara, astfel ca Steaua nu va trebui decat sa ii plateasca o prima de instalare si sa-i ofere un contract atragator.

Citeste si: STEAUA – DINAMO: Preturile biletelor pentru partida tur din semifinalele Cupei Romaniei 

In plus, Piccolo are avantajul de a cunoaste Liga I, italianul evoluand inca din 2009 in Romania. Acesta a jucat de-a lungul carierei sale a trecut pe la echipe precum Lazio Roma, Juventus Torino si Chievo Verona. Piccolo ar fi al doilea fundas pe care l-ar achizitiona Steaua in acest an dupa ce a reusit sa isi asigure serviciile fundasului stanga Tosca de la Viitorul.

Sursa foto: prosport.ro