STEAUA vrea sa il vanda pe FLORIN GARDOS, dar ofertele nu sunt pe placul lui GIGI BECALI

STEAUA BUCURESTI este hotarata sa il vanda pe fundasul central FLORIN GARDOS, insa ofertele primite de gruparea din Ghencea pentru internationalul roman nu sunt deloc pe placul finantatorului GIGI BECALI. Latifundiarul din Pipera vrea sa obtina in schimbul lui GARDOS o suma care sa se apropie de aceea obtinuta in schimbul trecerii lui VLAD CHIRICHES la TOTTENHAM.

Presa sportiva autohtona scrie ca oficialii stelisti au refuzat o oferta de 5 milioane de euro pentru GARDOS venita din partea rusilor de la SPARTAK MOSCOVA. GIGI BECALI a refuzat insa oferta rusilor si a cerut 7 milioane de euro pentru urmasul lui Chiriches din apararea STELEI, informeaza postul de televiziune Digisport. 

CITESTE SI: AKTOBE – STEAUA: Gruparea din Ghencea a ajuns in Kazahstan 

STEAUA este pregatita sa-l lase pe FLORIN GARDOS sa plece, fundasul fiind accidentat in acest moment, insa doar in conditiile in care va veni SRGIAN LUCHIN de la Botev Plovdiv. Fostul dinamovist costa doar 200.000 de euro iar acesta are sanse mari sa ajunga sub comanda lui COSTEL GALCA in aceste zile. 

FLORIN GARDOS a fost aproape de Dinamo Kiev in urma cu cateva saptamani, dar fundasul s-a temut de situatia din Ucraina, iar oferta rivalilor lui Mircea Lucescu nu a fost pe placul lui GIGI BECALI. 

CITESTE SI: SRGIAN LUCHIN s-a inteles cu STEAUA ! Cat va castiga in Ghencea 

FLORIN GARDOS, in varsta de 25 de ani, este considerat urmatorul produs de export important al campioanei din ultimii doi ani din LIGA I. GARDOS este cel mai bine cotat jucator al STELEI BUCURESTI in acest moment, 4 milioane de euro pe transfermarkt.de. 

Sursa foto: prosport.ro