Steaua vrea sa transfere un atacant de la Fiorentina!

Noua campioana a Romaniei incearca sa se intareasca in compartimentul ofensiv. Steaua Bucuresti este interesata de serviciile unui tanar atacant argentinian, Marcelo Larrondo, imprumutat de Siena la Fiorentina in acest sezon, noteaza jurnalistii de la tuttomercatoweb.it.

Cu Adi Rocha pe picior de plecare, ros-albastrii vor ramane cu un singur atacant de careu veritabil in lot, Stefan Nikolic. In aceste conditii oficialii Stelei au inceput sa urmareasca cativa jucatori de acest profil pentru a umple gaura pe care o va lasa brazilianul. Conform presei din Cizma  unul dintre fotbalistii doriti de campioana Romaniei este argentinianul Marcelo Larrondo.

Larrondo, in varsta de 24 de ani, are 1,91 inaltime si 77 de kilograme, fiind un atacant clasic de careu nascut in orasul Mendoza din Argentina. El a ajuns in Europa la numai 19 ani, atunci cand Siena l-a achizitionat de la River Plate. In acest sezon el a facut obiectul unui imprumut la Fiorentina, reusind sa inscrie de doua ori in cele 7 partide in care a jucat pentru gruparea Viola.

Sursa foto: inbol.net