STEAUA – WERDER BREMEN 0-0 / Szukala a suferit o entorsa la glezna stanga

Steaua a terminat la egalitate, 0-0, in compania nemtilor de la Werder Bremen, cel de-al doilea meci de amical din cantonamentul pe care il sustine in Spania.

Campioana Romaniei a reusit sa stearga impresia proasta lasata dupa prima partida amicala din aceasta iarna, 1-5 cu Nurnberg, ocupanta locul 17 din Bundesliga. Astazi, Steaua a remizat la zero cu Werder Bremen, o echipa mult mai titrata decat precedenta adversara si care ocupa o pozitie mai buna in clasamentul primei ligi din Germania.

Cristi Tanase a avut cea mai mare ocazie a meciului pentru Steaua, lovind bara in urma unui sut din afara careului, pentru ca apoi stelistii sa ceara un penalty la o incursiune in careu a lui Chipciu. Arbitrul nu a aratat insa punctul cu var desi faultul a fost evident. Tot in prima parte Steaua a avut parte de un moment de ghinion, fundasul Lukas Szukala parasind accidentat terenul, schiopatand serios si fiind sustinut de doi oameni din stafful tehnic. Polonezul a suferit o entorsa la glezna stanga, dar Laurentiu Reghecampf a precizat dupa meci ca nu este o accidentare rava.

In partea secunda, jocul a fost controlat de Steaua, campionii avand sansa victoriei in trei randuri, prin Nicusor Stanciu o data si in urma actiunilor pustiului Gradinaru.

 Pentru “ros-albastri” urmeaza intalnirea cu FC Luzern, programata pe 18 ianuarie.

Sursa foto: gsp.ro