Stefan Banica Jr, de mana cu o blonda la o emisiune

Stefan Banica Jr este invitatul surpriza al Danei Rogoz in emisiunea „De suflet” de la Pro Tv International, intreaga editie fiind una speciala, dedicata celebrului artist.  Mai mult, in timpul emisiunii Banica se tine de mana cu o blonda care se pare ca ii este extrem de draga.

Stefan Banica Jr va veni pentru prima data la “De Suflet” , insa nu singur, ci insotit de multi prieteni. Dana Rogoz ii aduce, sambata, incepand cu ora 20.30,  cativa interlocutori si colaboratori dragi lui, printre care chitaristul Nicu Patoi, saxofonistul Flavius Teodosiu.

Insa, nelipsita  va fi si Emilia Popescu, care pe parcursul emisiunii il tine de mana pe Stefan, dovedind ca ii leaga in continuare o frumoasa prietenie. Actrita a povestit cum l-a cunoscut pe artist, care era pentru ea un fel de Liz Taylor: “Noi ne-am intalnit prima oara la Institutul de Teatru. Ne-am vazut pe holuri, iar de departe am avut impresia ca Stefan avea ochii violeti. Deci era un fel de Liz Taylor pentru mine”.

 Totodata, Dana si Ştefan vor vorbi despre concertele sale din perioada Craciunului, despre piesele de teatru sau despre ce au insemnat pentru el si colegii lui rolurile din filme. In plus, Banica va povesti ca din toamna incepe un turneu national in mai multe orase in tara, ca ii place serialul Las Fierbinti si va spune de ce in cel mai recent videoclip, “Alerg printre stele”, joaca si fiul sau– Radu Stefan.