STEFAN BANICA JR, ADEVARATUL motiv pentru care a plecat din PRO TV. Nu au fost BANII!

STEFAN BANICA JR este unul din numele grele care au migrat in acest an din Pro TV catre Antena 1. Vedeta a dezvaluit recent care a fost adevaratul motiv pentru care s-a decis sa paraseasca postul din Pache Protopopescu.

Intr-un interviu acordat revistei TABU, STEFAN BANICA JR a marturisit ca plecarea lui Adrian Sarbu de la carma Pro TV a adus multe schimbari si chiar daca sefii trustului i-au propus sa ramana in cadrul altor proiecte, cantaretul a ales sa faca o schimbare in plan profesional.

Citeste si: CE CREDE STEFAN BANICA JR DESPRE FEMEI: “PROASTE, MATERIALISTE SI USURATICE”

“Consider ca am incheiat o etapa din viata mea in televiziune, am ramas in relatii bune cu toata lumea cu care am lucrat acolo, oameni carora le multumesc pentru acesti 12 ani frumosi. ‘Dansez pentru tine’ a fost o emisiune-fanion care a generat si inspirat alte productii in Romania. Dar emisiunea s-a incheiat dupa 8 ani de existenta si consider ca s-a incheiat un ciclu.

Pentru mine, spiritul PRO TV a insemnat Adrian Sarbu si spun asta neincercand sa minimalizez aportul celorlalti, dar plecarea lui a adus multe schimbari.

Si, chiar daca au existat si alte propuneri de colaborare din partea Pro TV la diverse proiecte, am ales o experienta noua in televiziune alaturi de Antena 1 cu care sper sa realizez lucruri cel putin la fel de importante ca cele pe care le-am facut pana acum”, a declarat STEFAN BANICA JR revistei TABU, potrivit de ele.ro.

Citeste si: DE CE A PLECAT STEFAN BANICA DE LA DANSEZ PENTRU TINE

La Antena 1, artistul face echipa cu Delia si Horia Brenciu in juriul de la “X Factor”.

Sursa foto: ele.ro