STEFAN FLORESCU, amenintari si santaj la adresa alegatorilor din sectorul 6. AUDIO

O noua inregistrare audio incinge spiritele printre candidatii la alegerile locale pentru PRIMARIA SECTORULUI 6. Jurnalistii de la Masa Presei au postat o inregistrare audio in care se poate remarca atitudinea nedemna pe care o are STEFAN FLORESCU, candidat independent din SECTORUL 6. In continuare va prezentam, in varianta integrala, articolul si inregistrarea postata de Masa Presei.

“STEFAN FLORESCU, candidatul independent la PRIMARIA SECTORULUI 6 la alegerile locale care vor avea loc duminica, s-a dat iar in stamba. O noua inregistrare audio demonstreaza, inca o data, imaginea si atitudinea reala a lui STEFAN FLORESCU fata de cetateni.

STEFAN FLORESCU are o atitudine amenintatoare fata de interlocutorul sau pe care il ameninta voalat folosind un limbaj suburban plin de jignirii la adresa unei terte persoane. O noua dovada a “grijii” pe care o poarta permanent STEFAN FLORESCU cetatenilor carora le solicita votul. Ne intrebam daca acum, cand STEFAN FLORESCU are doar calitatea de independent, isi permite sa poarte un astfel de dialog cam ce o sa se intample daca o sa ajunga primar al SECTORULUI 6.

CITESTE SI: FIRMELE CANDIDATULUI STEFAN FLORESCU DIN SECTORUL 6, EXECUTATE PENTRU DATORII MARI. DOCUMENT

Aceasta inregistrare audio nu este decat un ultim exemplu dintr-o serie lunga de dovezi, aparute in timp, menita sa dezvaluie adevarata fata a candidatului independent la Primaria sectorului 6, STEFAN FLORESCU. Un tiran cu limbaj suburban, prieten cu interlopii si, nu in ultimul rand, posesor de dosar penal din cauza datoriilor pe care le are fata de institutia in fruntea careia se viseaza de cativa ani incoace.

Noua nu ne ramane decat sa speram ca toti cetatenii cu drept de vot din SECTORUL 6 se vor fi lamurit asupra caracterului indoielnic al lui STEFAN FLORESCU si o sa voteze ca atare in data de 5 iunie”, conform Masa Presei.

Sursa text: Masa Presei