Stefan Florescu, campanie mincinoasa la adresa primarului Sectorului 6. FOTO

Fostul candidat independent la Primaria sectorului 6 la alegerile locale din 2012, Stefan Florescu, este autorul unei campanii mincinoase la adresa primarului Sectorului 6, Rares Manescu, si a candidatului ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, au dezvaluit surse pentru Mondo News.

Vineri au fost distribuite in Sectorul 6 mai multe materiale publicitare in care se anunta ca Rares Manescu si Klaus Iohannis vor participa, sambata, la deschiderea Parcului Drumul Taberei. Pliantele au fost distribuite de catre minori.

“Campania e gandita si facuta de Stefan Florescu – lider PC Bucuresti, cunoscut cu antecedente in domeniul campaniilor murdare”, au dezvaluit, pentru Mondo News, sursele citate.

Citeste si: PRIMARIA SECTORULUI 6 DEZMINTE INFORMATIILE REFERITOARE LA DESCHIDEREA PARCULUI DRUMUL TABEREI. FOTO IN ARTICOL

Actiunea in sectorul 6 s-a facut cu ajutorul lui Constantin Oprea, profesor la liceul PTTR Gheorghe Airinei, care a luat mai multi elevi din timpul orelor, le-a dat materialele din poze si i-a trimis sa le distribuie, conform acelorasi surse.

Dupa ce au fost sesizati oamenii legii, minorii au trebuit sa dea declaratii la politie. Persoana care i-a pus pe minori sa distribuie materialele publicitare, profesorul de la liceul PTTR Gheorghe Airinei, a fost chemat la Sectia 25 de Politie pentru declaratii.