STEFAN FLORESCU, directorul DAPS 4, nu-si plateste IMPOZITUL datorat statului

STEFAN FLORESCU, directorul Directiei Administratiei Pietelor Sectorului 4, a intrat, din nou, in colimatorul jurnalistilor de la Masa Presei, care au dezvaluit inca una dintre combinatiile pe care oficialul declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate (ANI) le-a pus la cale. De aceasta data, jurnalistii de la sursa citata au descoperit cum STEFAN FLORESCU a fentat plata unui impozit catre stat.

Este vorba de suma de 155 de milioane de lei vechi, pe care STEFAN FLORESCU ii datoreaza PRIMARIEI SECTORULUI 6 acesti bani reprezentand impozitul neplatit de angajatul DAPS 4 pentru un autoturism de lux, marca MERCEDES BENZ, care figureaza in actele fundatiei pe care o pastoreste, “Din Suflet pentru Suflet“. 

CITESTE SI:  STEFAN FLORESCU, PIETARUL INCOMPATIBIL SI INTREBAREA CU UN SINGUR RASPUNS

Pe scurt, problema este ca fundatia „Din Suflet pentru Suflet”, sau mai bine zis STEFAN FLORESCU a „uitat” sa-si plateasca impozitul pentru bolidul de lux tot din anul 2011. Astfel ca, datoria fata de bugetul local al PRIMARIEI SECTORULUI 6 este de 155 de milioane de lei vechi, bani care ar putea fi folositi pentru ajutoare sociale. Mai precis, din cei 155 de milioane de lei vechi ar putea beneficia in jur de 31 de cetateni napastuiti dar numai daca incompatibilul STEFAN FLORESCU va binevoi sa-si achite impozitul pentru bolidul de lux, noteaza cei de la Masa Presei.

Citeste articolul integral AICI.

Sursa foto: Masa Presei