STEFAN FLORESCU, distrus de pierderea prietenului sau bun, FANE SPOITORU – VIDEO

In ciuda faptului ca neaga, de fiecare data si cu o anume inversunare, legaturile pe care le are cu lumea interlopa, STEFAN FLORESCU, candidat independent la PRIMARIA SECTORULUI 6 se da de gol de fiecare data.

Recunoscut pentru legaturile stranse pe care le are cu clanul Sportivilor alaturi de care a pus la cale o gramada de combinatii pe vremea cand era seful Directiei Administratiei Pietelor din Sectorul 4, STEFAN FLORESCU si-a dat pe fata si afectiunea fata de un fost periculos lider al lumii interlope din Capitala.

STEFAN FLORESCU a fost mai mult decat afectat de moartea celebrului ION TITISOR, cunoscut in peisajul autohton drept FANE SPOITORU. FLORESCU a trimis o coroana de flori impunatoare la inmormantarea lui FANE SPOITORU  pe panglicile atasate declarandu-si dragostea eterna fata de interlopul care i-a fost un prieten drag!

Ca de fiecare data cand a fost acuzat, de cumparare de voturi sau relatii cu personaje dubioase, si acum un filmulet demonstreaza, fara tagada, legatura dintre STEFAN FLORESCU si FANE SPOITORU. Este foarte interesant care va fi scuza sau argumentul cu care STEFAN FLORESCU va incerca sa trimita in derizoriu si aceasta noua dezvaluire despre adevarata sa fata! Mai precis aceea unui INTERLOP, PERDANT si cu atitudine de bun samaritean doar in momentele cand simte mirosul banilor………

Sursa video: Mondo News