STEFAN FLORESCU forteaza postul de candidat al PSD la Primaria Sectorului 6

STEFAN FLORESCU, PSD, PRIMARIE SECTOR 6, GABRIEL MUTU, CANDIDAT, ALEGERI LOCALE 2016

STEFAN FLORESCU vrea sa fie primar al Sectorului 6 cu orice pret. Iar acest lucru este deja stiut cercurile politice autohtone dupa ce, la alegerile locale precedente, a incercat sa cumpere voturi pentru a-si atinge acest obiectiv.

STEFAN FLORESCU a incercat sa profite de prietenia care il leaga cu baiatul primarului general SORIN OPRESCU pentru a castiga cat mai mult capital electoral. Desi nu a fost recunoscut oficial, strategia oficiala a Partidului Social Democrat (PSD) fiind cu totul alta in 2012, STEFAN FLORESCU a mizat pe relatia amintita pentru a castiga fotoliul de primar de la 6.

CITESTE SI: STEFAN FLORESCU, un afacerist prost care se viseaza PRIMAR 

STEFAN FLORESCU si-a pus bannere in care aparea alaturi de Sorin Oprescu, un primar „independent” dar, sustinut suta la suta de PSD. La vremea respectiva mai marii social democratilor, in frunte cu OPRESCU si liderul absolut VICTOR PONTA au negat cu vehementa orice legatura cu STEFAN FLORESCU, ultimul candidand pana la urma din postura de independent, iar alegerile transformandu-se, pentru el, intr-un esec lamentabil.

Dar, potrivit zicalei „nu iese fum daca nu este foc”, este clar ca STEFAN FLORESCU a avut un accept, fie si neoficial, din partea social democratilor.

La scurt timp dupa esecul lamentabil din 2012, STEFAN FLORESCU se pare ca a devenit membru PSD, filiala Sectorul 3. El a incercat sa se transfere la Sectorul 6, insa nu a reusit, social democratii din acest sector fiind impartiti in doua tabere, unii sustinandu-l pe STEFAN FLORESCU si ceilalti pe GABRIEL MUTU.

CITESTE SI: Stefan Florescu, campanie mincinoasa la adresa primarului Sectorului 6. FOTO 

Acum, cu un an inaintea urmatoarelor locale, STEFAN FLORESCU este din nou pe cai mari. Surse din interiorul partidului aflat la putere sustin ca acesta a inceput sa castige teren in lupta pentru detronarea lui GABRIEL MUTU din functia de candidat al PSD pentru sefia Primariei Sectorului 6. Cu sanse mari de reusita, spun aceleasi surse, in conditiile in care incompatibilul STEFAN FLORESCU stapaneste foarte bine toate tertipurile si combinatiile unui concurent lipsit de orice farama de fair-play electoral si nu numai.

Sursa foto: realitatea.net