STEFAN FLORESCU, un politician INCOMPATIBIL si MITOMAN

STEFAN FLORESCU. Un nume care la prima vedere nu spune nimic. Poate fi al unui cetatean onest, oarecare, al Bucurestiului care isi doreste sa traiasca, relativ bine intr-o capitala din Uniunea Europeana si cam atat.

GRESIT! STEFAN FLORESCU este un cetatean avid de putere cu un comportament si un limbaj asemanator golanilor si interlopilor  (n.red. relatiile sale cu anumite personaje din Clanul Sportivilor sunt de notorietate)cu care a facut combinatii pentru a pune mana pe voturi, asa cum s-a intamplat in campania electorala din 2012, un cetatean “curajos” care le ordona unor gorile fara minte sa bata jurnalistii (n.red. vezi cazul lui DAN BUCURA) care dau pe goarna misculatiile sale (n.red. ultima parte a frazei este doar o mostra a stilului de limbaj folosit de domnia sa!!!!).

STEFAN FLORESCU este un cetatean mitoman care se lauda cu sustinerea lui SORIN OPRESCU, tot prin 2012, pentru ca, vezi Doamne nu avea nevoie de VICTOR VIOREL PONTA. STEFAN FLORESCU este un cetatean gasit incompatibil de Agentia Nationala de Integritate (ANI), un fost director parat de la Administratia Pietelor din Sectorul 4 pe care l-a lovit, intre doua tarabe si o partida de table pe un butoi de varza, dorinta de a deveni primar cu orice pret.

STEFAN FLORESCU este un cetatean despre ale carui studii nu se stie nimic! Poate o avea dosarul secret si a terminat vreun Harvard si nimeni nu trebuie sa stie asta. In fine, revenind la partea cu primaria SECTORULUI 6, cetateanul STEFAN FLORESCU s-a lepadat de calitatea de membru al Partidului Conservator, si-a lins ranile grave dupa esecul lamentabil din alegerile locale de acum trei ani si a revenit in forta.

Romanii au o vorba cu lupul, blana si naravul care in cazul de fata s-ar putea traduce in felul urmator: STEFAN FLORESCU a trecut de la PC la PSD dar a ramas la fel. La fel de mitoman, de “voinic si visator”. Din toamna trecuta lui STEFAN FLORESCU i-a casunat pe PARCUL DRUMUL TABEREI! A inceput prosteala, de aceasta data cu niste copii de liceu (n.red. mai precis de la PTTR) coordonati de un profesor aservit  acestui DINU PATURICA oarecare pentru ca sunt atat de multi ca el prin politica…. S-au apucat copii sa imparta pliante cu IOHANNIS si cu MANESCU (false bineinteles!). Nu prea i-a mers asa ca acum s-a apucat de mitinguri. Partea proasta este ca deschiderea oficiala a Parcului Drumul Taberei este anuntata fix peste doua luni, iar STEFAN FLORESCU stie asta. Dar vorba aceea, cetateanul despre care facem vorbire nu-i consecvent destul pana nu o pune si de vreo doua proteste! Interesant mai este si faptul ca viceprimarul de la Sectorul 6 este de la PSD, asa ca, oricum am privi problema, STEFAN FLORESCU s-a faultat singur. Pana la urma mentalitatea de traseist este atat de predictibila si de jenanta incat este inutil sa mai amintim ca este vorba de cetateanul STEFAN FLORESCU!

CITESTE SI: Stefan Florescu, campanie mincinoasa la adresa primarului Sectorului 6. FOTO 

Pentru cei care au uitat sau nu si-au incarcat mintea cu lucruri fara prea mare importanta:

FLORESCU STEFAN VIOREL s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 24.07.2009 – 20.03.2012, intrucat a detinut, simultan, functia de conducere de Director al Directiei de Administrare a Pietelor Sector 4 si cea de administrator al societatilor comerciale S.C. MUSATTINY IMPEX S.R.L., S.C. STEFRAN INTERNATIONAL S.R.L. si S.C. RAYFRANC S.R.L. (24.07.2009 – 09.11.2009), respectiv pe cea de Presedinte al Filialei Partidului Conservator Sector 6 Bucuresti (06.11.2009 – 20.03.2012)”, se arata in comunicatul oficial al ANI.
FLORESCU STEFAN VIOREL a fost numit, la data de 02.09.2008, in functia de Consilier al Primarului Sectorului 4, Bucuresti.

La data de 24.07.2009, FLORESCU STEFAN VIOREL a fost detasat si delegat in functia de conducere de Director al Directiei de Administrare a Pietelor Sector 4, Bucuresti, iar la data de 12.08.2010 FLORESCU STEFAN VIOREL a fost numit in functia de conducere de Director grad II al Directiei de Administrare a Pietelor Sector 4.

FLORESCU STEFAN detine calitatea de asociat si functia de administrator in cadrul S.C. MUSATTINY IMPEX S.R.L. (incepand cu data de 28.08.2007), S.C. STEFRAN INTERNATIONAL S.R.L. (incepand cu data de 06.12.2002), S.C. RAYFRANC S.R.L. (incepand cu data de 06.02.2006).

“Astfel, au fost identificate elemente in sensul incalcarii dispozitiilor Legii 188 din 8 decembrie 1999 privind Statutul functionarilor publici, coroborate cu prevederile Legii nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei, deoarece functia de “director (…) in cadrul autoritatilor administratiei publice locale si al institutiilor publice subordonate acestora” este functie publica de conducere, iar categoria functionarilor publici de conducere cuprinde si persoanele numite in functia publica de conducere de “director (…), in cadrul aparatului propriu al autoritatilor administratiei publice locale si al institutiilor publice subordonate acestora, precum si in functiile publice specifice asimilate”.  De asemenea, “functionarii publici nu pot detine alte functii si nu pot desfasura alte activitati, remunerate sau neremunerate (…) in cadrul regiilor autonome, societatilor comerciale ori in alte unitati cu scop lucrativ, din sectorul public sau privat, in cadrul unei asociatii familiale sau ca persoana fizica autorizata”, iar “functionarilor publici le este interzis sa fie membri ai organelor de conducere ale partidelor politice si sa exprime sau sa apere in mod public pozitiile unui partid politic”.

“Persoana fata de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decazuta din dreptul de a mai exercita o functie sau o demnitate publica, cu exceptia celor electorale, pe o perioada de 3 ani. In cazul in care persoana nu mai ocupa o functie sau o demnitate publica la data constatarii starii de incompatibilitate, interdictia de 3 ani opereaza, potrivit legii, de la data ramanerii definitive a raportului de evaluare, respectiv, a ramanerii definitive si irevocabile a hotararii judecatoresti de confirmare a existentei unei stari de incompatibilitate”, arata ANI.

Si un filmulet! Tot pentru reimprospatarea memoriei! 

Sursa video: youtube.com