Ştefan Mandachi îl face praf pe Marian Godină: Mai du-te-n …..mea!

Omul de afaceri Ștefan Mandachi din Suceava a lansat, pe blogul personal, un atac virulent la adresa polițistului și îl numește pe Marian Godină ”punctul G al prozei românești”, ”nemas…”, ”perversul” și ”un bulbuc de săpun umflat artificial”.

Ștefan Mandachi consideră că Marian Godină se folosește de uniforma sa de polițist pentru a-și vinde cărțile, că este complet netalentat și că deși pozează într-un iubitor de animale, nu a dus în viața lui o pisică la sterilizat. Ștefan Mandachi își încheie mesajul cu neaoșa înjurătură românească ”mai du-te-n … mea”.

La rândul său, Marian Godină a reacționat promp și i-a replicat lui Ștefan Mandachi. ”Daa, daa, am citit ce a postat Mandachi azi despre mine, nu trebuie să mă mai anunțați. Nu o să mai revin cu vreo replică pentru că pur și simplu nivelul lui a ajuns mult prea jos, chiar dacă unora vă place limbajul pe care el îl folosește și considerați că “mamă, ce ți-a dat-o”.

Eu nu diger așa ceva, nici dacă ar fi la adresa altcuiva. Apreciam dacă făcea un mișto fin cu ironii faine, dar se pare că în afară de a fi vulgar altceva nu poate. Să-i mai dau o replică ar însemna să nu mai dureze mult și să-i răspund până și dansatoarei Floricica”, i-a transmis Marian Godină lui Ștefan Mandachi.

Sursa foto: adevarul