Ştefan Mandachi o face praf pe Dana Budeanu: ”Pușcăriabila de Budeanca merită reținută!”

Afaceristul Ștefan Mandachi a lansat un atac violent la adresa creatoarei de modă Dana Budeanu. Budeanu s-a ales cu dosar penal in rem, adică este cercetată fapta, la scurt timp după reținerea vloggerului Colo, care ar fi instigat la violență împotriva femeilor.

Ştefan Mandachi este de părere că Dana Budeanu ar trebui să meargă la închisoare pentru că instigă permanent la violență. “Pușcăriabila de Budeanca merită reținută întrucât a instigat MULT MAI AGRESIV la violență împotriva femeilor! Acum e momentul potrivit să se facă puțină curățenie în lăturile vomitate zilnic de către borfașa asta frustrată! Adică nu-i deloc corect ca unul să fie pedepsit și alta să mișune în libertate bine mersi și să verse infracțiuni pe gaura gurii, cât e ziulica de mare!”, a scris Ştefan Mandachi pe o rețea de socializare.

“În secunda doi și amețitele celelalte iau aminte. Tu o faci pentru binele comunității, tu așa trebuie să gândești. Tu nu o altoiești pe ea. Tu o altoiești pe ea puțin așa… te faci că-ți scapă, înțelegi? Nu trebuie să o atingi neapărat. Că tu dacă te duci spre ea așa, ea oricum se ferește. Tu oricum ai vrut, intenția a existat, frica se instalează. Dar se instalează la toate alealalte. Tu faci un bine comunității. Bam, tu devii eroul găștii, la ceilalți fătălăi; ești șmecherul șmecherilor”, a afirmat Dana Budeanu într-unul dintre videoclipurile sale.

Sursa foto: rtv