Stefan Nikolic isi freaca mainile de bucurie, dupa transferul in Coreea de Sud

Stefan Nikolic se felicita, deja, pentru transferul in Coreea de Sud. Fostul stelist e foarte bucuros din prisma castigurilor financiare pe care le va avea la Incheon United.

“In Coreea de Sud, castig de trei ori mai mult decat la Steaua, iar in al doilea an de contract salariul creste. Cu bonusuri este excelent. In plus, primesc si casa si masina”, a spus Nikolic pentru sport.ro.

Atacantul, care in aprilie va implini 24 ani, a semnat deja cu Incheon United. Nu a uitat sa vorbeasca, insa, despre Steaua, trimitand sageti catre conducerea clubului din Ghencea.

“Au fost si perioade bune si rele, dar lucrurile bune se uita repede. Am jucat mai mult bine, decat rau, au fost multe lucruri pe langa, nu as vrea sa discut mai multe. Eu si Iancu suntem singurii jucatori care nu am luat prima, ca am fost amendati cu 120.000 de euro. Asta e, am lasat si eu banii astia si am plecat liber. Nu vreau sa vorbesc de Laurentiu Reghecampf. Relatia profesionala a fost OK”, a declarat Nikolic la aceeasi televiziune.

Sursa foto: incheonutd.com