STEFANEL DAN MARIN l-a TRADAT pe GABRIEL OPREA si l-a ales pe BASESCU

Fostul primar interimar al Capitalei, STEFANEL DAN MARIN, a parasit UNPR pentru a se inscrie in MISCAREA POPULARA. MARIN a participat, sambata, la Colegiul National al formatiunii, unde a declarat ca isi propune sa ramana in admnistratia publica locala, afirmand ca sunt discutii cu privire la asumarea unei candidaturi, insa nu a fost luata nicio decizie inca.

Consilierul general UNPR STEFANEL DAN MARIN a fost desemnat primar interimar al Capitalei pe 15 septembrie, dupa ce a fost numit viceprimar in locul lui Cornel Pieptea (PNL), care a demisionat. Celalalt viceprimar, Dan Darabont (PSD), a anuntat ca partidul din care face parte nu face nicio propunere pentru postul de primar interimar, consilierii PSD fiind minoritari. Dupa desemnarea lui Marin primar interimar, Pieptea a ocupat din nou, interimar, pozitia de viceprimar lasata vacanta de cel dintai. STEFANEL DAN MARIN a fost demis prin votul consilierilor generali in luna noiembrie, in locul sau fiind desemnat liberalul Razvan Sava.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU: NU FACEM NICI O ALIANTA INAINTE DE ALEGERI! SA NU AUD DE COMBINATII!

STEFANEL DAN MARIN este consilier general din 2012, fiind ales pe listele PPDD, care din iunie 2015 a incheiat o fuziune prin absorbtie cu UNPR.

Sursa foto: gandul