Stefania Duminica, fara diploma de master

Universitatea Bucuresti a anuntat, luni dupa-amiaza, ca ii va retrage diploma de master Stefaniei Duminicsa, pentru care comisia de etica a dat un verdict clar de plagiat in urma cu doar trei zile. Stefania Duminica a ocupat pana astazi postul de secretar de stat in Ministerul Educatiei, ea fiind demisa de premierul Victor Ponta fara insa sa fie invocat acest motiv pentru destituirea sa. 

“Comisia de Etica a demonstrat ca este vorba de un plagiat in acea teza de master, prin urmare vom face demersurile legale pentru a retrage titlul si anula diploma de master. Vom declansa procedura legala care se impune”, a declarat Mircea Dumitru, rectorul Universitatii Bucuresti.

Vezi aici detalii despre schimbarea din functie a Stefaniei Duminica

Stefania Duminica este protagonista unui scandal de plagiat. Membrii Comisiei de Etica din cadrul Universitatii Bucuresti au solicitat, saptamana trecuta, retragerea titlului de doctor acordat Stefaniei Duminica, secretar de stat in Ministerul Educatiei, dupa ce au constatat ca a plagiat lucrarea de masterat.

Stefania Duminica a fost acuzata ca a copiat integral lucrarea de masterat din 2012, dupa o lucrare din 2008, conform unor documente prezentate intr-o emisiune televizata. Afla aici detalii despre acuzatiile de plagiat care i se aduc Stefaniei Duminica

Stefania Duminica a fost secretar de stat in Ministerul Educatiei, lector universitar la Departamentul de formare a profesorilor din cadrul Universitatii din Bucuresti si profesor de limba si literatura romana in invatamantul preuniversitar.

In urma cu aproape trei saptamani, Stefania Duminica si-a luat concediu si i-a promis ministrului Educatiei, Remus Pricopie, ca isi va depune demisia din functia de secretar de stat.

– See more at: https://mondonews.ro/secretarii-de-stat-stefania-duminica-si-ovidiu-putura-precum-si-seful-anpc-bogdan-nica-demisi-din-functii/#sthash.vbmY1uFg.dpuf