Stefania Salam si Florin Salam s-au cunoscut pe cand erau copii. Interviu emotionant! VIDEO

Stefania Salam, regretata sotie a lui Florin Salam, a murit in aprilie 2009, la varsta de numai 29 de ani. Putini stiu, insa, ca Stefania Salam si Florin Salam s-au cunoscut inca de cand erau copii.

Florin Salam era pusti, iar Fania avea doar 13 ani. A fost dragoste la prima vedere, iar in 2007 au avut o nunta ca-n povesti in Antalya. Destainuirile au fost facute chiar de mama Stefaniei Salam, pentru Wowbiz.

Anul 2009 a fost cel mai negru din viata lui Florin Salam. Artistul si-a pierdut sotia fix in ziua de Florii. A fost un moment critic atat in viata lui, cat si a parintilor Stefaniei Salam.

Acum, mama Stefaniei spune ca Florin Salam e ca si copilul ei.  “In primul rand, Florin Salam este copilul nostru si il vad la fel cum l-am vazut din prima zi cand era cu fata mea, Fanica. Am fost, suntem si vom ramane in relatii bune mereu. Nu a existat nici un scandal pentru ca nu avea de ce sa existe unul. Noi mereu am fost o familie unita!”, ne-a spus Aurelia.

In interviul acordat Wowbiz, femeia se scufunda in amintiri, din perioada cand familia era completa, iar viata traita de ei parea sa fie cea mai frumoasa de pe intreg pamantul. “Salam era un pusti, iar Fanica avea 13 ani cand s-au intalnit. El a cantat la nunta unei vecine. Atunci a pus ochii pe Fanica. Incepusa sa vina din ce in ce mai des pe aici, o astepta sa vina de la scoala. Fanica mea era rusinoasa si nu-mi spunea. Atunci am intrebat-o eu daca dupa ea vine. Au stat cu noi in aceeasi casa timp de trei ani pana si-au luat un apartament. El a devenit celebru si si-au facut casa aceea. Nici un moment el nu s-a schimbat chiar daca devenise o vedeta. Am fost tot timpul o familie unita”, a mai spus mama Fanicai.

Soarta, insa, avea un plan diabolic pentru familia care nu mai credea ca ceva le-ar putea umbri existenta. Dupa ce a nascut al doilea copil, Fanica a avut o serie de complicatii. Au mers de urgenta la medic iar verdictul a fost necrutator: ciroza hepatica provocata de hepatita C.

Organismul slabit al Fanicai a pierdut lupta cu boala, viata tihnita a familiei fiind brusc zguduita.

“Am visat-o de multe ori. A venit la mine in vis imbracata frumos, bucuroasa. N-am visat-o sa-i fie rau vreodata. Florin a fost si e in continuare foarte afectat de tot ce s-a intamplat. Si acum are momente cand se intristeaza cand isi aduce aminte. Si mie mi se intampla sa uit anumite lucruri. Pe la Floreasca, unde s-a stins fata mea nu am mai calcat. Nici prin zona aceea si nici nu vreau sa merg pe acolo”, a mai spus Aurelia.

Acum, Florin Salam este urmarit penal pentru detinere de droguri in vederea consumului si risca intre 1 si 5 ani de inchisoare, daca va fi gasit vinovat. Manelistul nu a fost retinut preventiv. Filmat cu un telefon mobil la el acasa, Salam i-a povestit lui Adrian Artene cum si de ce a fost chemat la Parchet. In acelasi interviu, manelistul a recunoscut in premiera ca a consumat droguri.

“Da, e adevarat. Dupa pierderea sotiei mele mi-a fost foarte greu, nici nu stiam daca ma mai apuc de cantat. Atunci am inceput sa ma droghez. Poate nu a fost un lucru bun. Recunosc. M-am drogat poate un an, poate un an jumate, poate doi. Nu-mi mai aduc aminte. Am consumat droguri, am jucat la cazino, am facut niste greseli. Am muncit 10 ani si intr-un an, doi s-a dus tot. Pierdeam sume mari la cazino, zeci de mii de euro, sute de mii pe noapte, dar pentru mine nu mai conta nimic atunci. Gandul la copiii mei m-a potolit, dar mi-am revenit. Acum sunt bine, sunt pe scena ok!”, a recunoscut manelistul in fata lui Adrian Artene de la Cancan.ro. 

Fiica lui Florin Salam, Bety, ii ia apararea parintelui sau: “Astazi am aflat in ce lume meschina traim!!! OMUL A AJUNS DE DRAGUL BANILOR SA-SI VANDA SUFLETUL! Toate astea le afirm dupa ce chiar si unui copil de 13 ani I se pot rastalmaci cuvintele. Mi-am deschis sufletul odata, moment in care povesteam cum am incercat sa imi consolez tatal dupa pierderea mamei mele si… uite unde s-a ajuns… SA FIE CLAR PENTRU TOATA LUMEA, AM CEL MAI BUN TATA DIN LUME SI DACA S-AR PUTEA CLONA LUMEA AR FI MAI BUNA!!!! Va puuup”, a scris Bety pe Facebook

 


Vezi mai multe din Emisiuni TV pe 220.ro