“Stejarul Principele George”, plantat la Castelul Savarsin

Principesa Margareta si principele Radu au plantat un pui de stejar, sambata seara, in fata peluzei Castelului de la Savarsin, in cinstea nasterii fiului printului William si al ducesei de Cambridge, eveniment la care a fost prezent si ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Martin Harris.

Potrivit unei postari pe pagina oficiala de Facebook a principelui Radu, copacul a fost numit “Stejarul Principele George”, informeaza ziare.com.

“In prezenta ambasadorului Marii Britanii in Romania, Martin Harris, si a familiei sale, Principesa Mostenitoare si Principele Radu au plantat un pui de stejar aseara, sambata, 3 august 2013, in cinstea nasterii Altetei Sale Regale Principelui George de Cambridge, fiul Principelui William si al Ducesei de Cambridge.

Stejarul face parte din specia ‘Quercus Borealis’, a fost plantat in fata peluzei castelului si a crescut dintr-o ghinda din Parcul Regal, culeasa si plantata in serele noastre de Principesa Mostenitoare, acum doi ani”, se mentioneaza pe pagina de Facebook citata.

Sursa foto: facebook.com