Stela Popescu a lăsat în urmă o avere impresionantă. La cine au ajuns bunurile marii actriţe

Sâmbăta trecută s-au împlinit doi ani de când ne-a părăsit Stela Popescu. Marea actriţă a lăsat în urma sa o avere impresionantă, iar unele dintre obiectele care i-au aparţinut au putut ajunge în posesia celor care au iubit-o, scrie capital.ro.

În această vară, moştenitorii Stelei Popescu au hotărât să vândă multe dintre obiectele personale ale acesteia. În cadrul evenimentului “Ultimul spectacol”, care a avut loc la Palatul Cesianu-Racoviţă, au fost scoase la licitaţie 114 obiecte personale care au aparţinut Stelei Popescu, precum tablouri, ceasuri, bijuterii, îmbrăcăminte și veselă, dar și fotografii rare și elemente de mobilier. A fost vândut chiar şi Ordinul Meritul Cultural primit de actriţă.

Citește și: DESPĂRȚIREA MOMENTULUI ÎN SHOWBIZUL AUTOHTON! ANGELINA JOLIE DE ROMANIA A RĂMAS SINGURĂ LA O LUNĂ DUPĂ CE A NĂSCUT

Familia Stelei Popescu a rămas proprietară a două vile de lux, una situată în centrul Capitalei şi cealaltă în 2 Mai, dar şi a unui bloc cu trei etaje. Doina Maximilian, fiica adoptivă a actriţei, a moştenit cea mai mare parte a averii acesteia, potrivit evz.ro.

Stela Popescu a transmis familiei un mesaj clar în legătură cu averea moştenită. Mai exact, regretata artistă a cerut ca blocul construit de ea să nu fie înstrăinat, pentru că a fost ridicat pe terenul lăsat moștenire de mama ei. Mai mult, Stela Popescu și-a dorit ca imobilul să ajungă, peste ani, în proprietatea nepotului său, care astfel să continue tradiția și să locuiască acolo, unde cu zeci de ani în urmă a stat și mama sa.

Sursa foto: adevarul