Stela Popescu a murit! Artista nu a făcut infarct! Dosar de moarte suspectă deschis de poliție

Stela Popescu a murit! Stela Popescu (n. 21 decembrie 1935, s. Slobozia-Hodorogea, Orhei, Basarabia) a realizat cupluri celebre alături de Ștefan Bănică și Alexandru Arșinel. Ea a murit la vârsta de 81 de ani.

Update 2: Medicii legiști au încheiat, vineri, autopsia în cazul morții Stelei Popescu și au ajuns la concluzia că actrița a murit în urmă unui atac cerebral vascular, pe care l-ar fi suferit în urmă cu trei zile, potrivit unor surse citate de televiziunile de știri. Totodata, specialiștii au concluzionat că nu există semne de leziuni externe pe trupul actriței, potrivit sursei citate. 

Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă în cazul morții actriței Stela Popescu, după ce actrița a fost găsită moartă în casă.

Update 1: Colegul de scenă al Stelei Popescu, Alexandru Arşinel, s-a declarat şocat de decesul marii actriţe. “Acum mă duc la ea acasă. Nu ştiu ce se întâmplă. M-a sunat acum cinci minute Ursu Adrian. Vai de mine!”, a spus pentru news.ro actorul Alexandru Arşinel, plângând în hohote.

“E puţin spus tristă. E de neimaginat. Sunt blocat total. Nu îmi vine a crede. Era plină de viaţă. M-am văzut cu ea acum câteva zile. Nu! Nu! Nu! Îmi transmitea un tonus. Era un fenomen. Nu am cuvinte. Nu îmi vine a crede. Ea îmi dadea tonus, optimism, sănătate. E o lovitură grea, înfiorătoare. Era ca un medicament, te injecta cu optimism. Ce păcat! Cum a putut să o ia Dumnezeu?”, a spus și Ion Dichiseanu la Realitatea TV.

”Da, a murit! Of, Iisuse Mare”, sunt singurele cuvinte pe care fiica Stelei Popescu, Doina Maximilian, le-a putut spune, răspunzând la telefonul mamei sale, potrivit spynews.ro.

Știre inițială

Ea a făcut stop cardio-respirator și și-a găsit sfârșitul pe Strada Donici Alexandru, din București. A fost declarată decedată fără manevre de resuscitare. A fost găsită de o  rudă, în curte, unde părea căzută de mult timp. Stela Popescu ar fi trebuit ca în această seară să susțină un spectacol.

Stela Popescu s-a născut într-o familie de învățători modești, iar prima amintire pe care o are bine întipărită în memorie este invadarea Basarabiei de către armata rusă. Atunci, în 1940, tatăl ei considerat intelectual, deci dușman de clasă, este deportat în Siberia, iar mama se refugiază, împreună cu fiica în România, la Brașov.

Stela Popescu a făcut o carieră și în televiziune. A jucat în televiziune de la înființare până în prezent, în piese de teatru și emisiuni de divertisment, reușind să transmită ceva din spiritul satiric și contestatar al Revistei prin textele unor scriitori de valoare: Mihai Maximilian, Grigore Pop, Octav Sava sau Dan Mihăescu. TVR a scos pe piață DVD-urile “O stea printre stele” (2006) și “Stela și Arșinel” (2005) care reunesc o parte dintre aparițile televizate ale Stelei Popescu.

Începând cu jumătatea anilor ’90, Stela Popescu a fost moderatoarea unor emisiuni TV pentru femei pe posturile TVR, Realitatea și Național TV.

Sursa foto realitatea