STELA POPESCU: RAZVAN SAVA este un primar tanar, puternic si atent la chemarea celor din jurul sau. VIDEO

Prima doamna a teatrului de revista din Romania, STELA POPESCU, a dezvaluit pe cine va sustine la alegerile locale de duminica 5 iunie. Celebra actrita il are ca favorit la aceste alegeri pe primarul interimar al Capitalei, RAZVAN SAVA, candidat din partea PNL la PRIMARIA SECTORULUI 4

STELA POPESCU este ferm convinsa ca RAZVAN SAVA este cea mai buna solutie pentru PRIMARIA SECTORULUI 4, acolo unde este nevoie de un om tanar, competent care are puterea si dorinta de a schimba lucrurile in bine. Cunoscuta actrita s-a declarat impresionata la finele unei intalniri tete-a-tete pe care a avut-o cu RAZVAN SAVA, alaturi de care a pus bazele unui nou teatru destinat copiilor si tineretului. STELA POPESCU apreciaza faptul ca RAZVAN SAVA este unul dintre putinii politicieni care se arata interesat de educatia noii generatii.

“Este nevoie de primari tineri, puternici si atenti sa raspunda la chemarile celor din jur. Cel ce stie sa lucreze pentru el stie sa lucreze si pentru ceilalti. Ii urez succes domnului RAZVAN SAVA ” – STELA POPESCU.