Stelian Dolha: Tariceanu va ajunge la cosul de gunoi al vietii publice

Stelan Dolha, presedintele PNL Bistrita-Nasaud, a declarat ca fostul liberal Calin Popescu Tariceanu va ajunge “la cosul de gunoi al vietii publice”, deoarece , deja, Victor Ponta se arata nemultumit de prestatia sa.

“Calin Popescu Tariceanu mie mi se pare ca este un om trist, pentru ca a doua functie in stat se pare ca nu prea il satisface, asa cum a crezut atunci cand urca pe treptele Palatului Victoria spre fotoliul aurit.

Nu, a ajuns presedintele Senatului si la nici doua-trei saptamani de cand a fost uns, se pare ca nici seful sau direct, premierul, nu mai e multumit. Nu mai e multumit pentru ca i-a dat o sarcina si nu prea s-a achitat de ea. A adus un singur liberal – si acela stingher – si cam atat. (…) Tariceanu risca sa ajunga la cosul de gunoi al vietii publice”, a declarat Dolha, cu referire la Sorin Iliesiu, exclus din PNL.

“De o buna bucata de vreme, premierul Romaniei e cramponat intr-un refren, din care nu mai scapa nici in ruptul capului. Eu il tot aud vorbind de USL in sus, USL in jos (…). Noi, liberalii, i-am spus ca USL a murit, mortul e ingropat si ca el i-a pus cruce.

Citeste si: Antonescu analizeaza declaratiile lui Ponta: Marfa multa, contrafacuta si ieftina

(…) De ce? Pentru ca tot proiectul lui Victor Ponta e creionat sau e brodat in jurul USL, asa inexistenta cum este. Pentru ca Victor Ponta incearca sa se convinga pe el insusi si pe apropiatii sai ca USL inca mai functioneaza si acum vrea sa creeze un PNL dupa chipul si asemanarea sa, cu Tariceanu”, a mai comentat liderul PNL Bistrita -Nasaud, conform Agerpres.