Stelian Ogică a devenit bunic grație unui fost fotbalist de la Dinamo: Oficial, sunt tataie!

Raluca (27 de ani), fiica lui Stelian Ogică, a născut primul său copil, un băiețel. Aceasta este căsătorită cu fotbalisul Adrian Ropotan.

De când a renunțat la postul de asistentă tv la “Acces Direct”, Raluca Ogică s-a concentrat pe viața de familie. Șatena și-a găsit liniștea în brațele fostului dinamovist Adrian Ropotan, cu care s-a căsătorit în iunie 2017, iar acum, cei doi au devenit părinți pentru prima dată.

Cel care a dat fericita veste este bunicul Stelian Ogică. “Oficial sunt bunic! Tataie. În timp ce Adrian Ropotan înscria un gol superb Universității Craiova, se năștea Ropotan Ivan (Nicolai). Un semn că va fi un mare fotbalist”, a scris Ogică pe rețelele sociale, acolo unde a și publicat o poză alături de ginerele și de nepotul său.

Citește și: O ROMÂNCĂ, ÎN CALENDARUL CELOR MAI SEXY BUNICUȚE DIN ITALIA. CUM ARATĂ ÎN COSTUM DE BAIE

Adrian Ropotan a aşteptat cu nerăbdare să se fluiere finalul partidei Concordia Chiajna – Universitatea Craiova 1-3. Mijlocaşul s-a îmbrăcat în fugă şi a plecat în grabă la spital, deoarece a devenit tată. Colegul său, Gabi Matei, l-a informat la pauza meciului pe mijlocaş că soţia sa a născut.

Sursa foto: facebook