Stelian Tanase a obtinut sprijin politic pentru masurile de la TVR, dupa discutiile cu Antonescu si Ponta

Directorul general interimar al TVR, Stelian Tanase, a declarat, marti, ca, dupa doua intalniri cu premierul Victor Ponta si o intalnire cu liderul PNL Crin Antonescu, a obtinut sprijin politic si garantii pentru masurile care trebuie luate la TVR.

“Masurile convenite au sprijinul fortelor politice, ma refer la coalitia de guvernare, dar sper sa il revad si pe Crin Antonescu, cu care m-am vazut si am discutat despre o parte din aceste lucruri, in sensul continuarii mandatului meu la TVR. El mi-a dat sprijinul si in declaratii publice, dar trebuie sa-l vad, sa discutam si masurile concrete care se vor dezvolta in perioada urmatoare”, a spus Stelian Tanase.

Vezi aici ce modificari vor avea loc la TVR

Intrebat daca e sprijinit politic pentru a continua la sefia TVR, Stelian Tanase a precizat: “In acest moment sunt sustinut si am primit toate garantiile, pentru ca una din probleme este lipsa de sprijin real, concret, pe masuri. Asa, un sprijin din prietenie sau pe anumite calcule politice nu e foarte greu de obtinut, dar eu am sperat si am avut doua discutii cu premierul Ponta si una cu presedintele PNL Crin Antonescu si am obtinut cred acest sprijin politic, adica mi s-au dat asigurari ca intr-adevar voi fi sprijinit, pentru ca ce urmeaza acum, urmeaza o perioada foarte complicata pentru TVR”.