Stelian Tanase acuza PRESIUNI din partea lui PONTA

Directorul TVR acuza PRESIUNI din partea premierului PONTA din cauza unui articol publicat de jurnalistul CORNEL NISTORESCU pe siteul cotidianul.ro. Fostul redactor sef al Evenimentului Zilei, Nistorescu, este colaborator al TVR, iar acum seful Televiziunii Publice, STELIAN TANASE, sustine ca a fost avertizat de staff-ul lui PONTA pentru acest caz.

“Faptele – luni CORNEL NISTORESCU a publicat un articol in Cotidianul.ro in care critica ideea de a-l suspenda pe Traian Basescu. Tintele criticilor autorului sunt pe rind Traian Basescu insusi, Calin Popescu Tariceanu si VICTOR PONTA. Se pare ca articolul i-a fost aratat de un binevoitor premierului care s-a suparat foarte tare. Ceilalti doi, nu.

Citeste si: BREAKING NEWS. UNA DINTRE CELE MAI IMPORTANTE TELEVIZIUNI DIN ROMANIA SE INCHIDE!

Cert este ca am primit inca de luni dimineata pe email, sms, telefon, sau in direct ATENTIONARI, mai ales din zona consilierilor si a amicilor PREMIERULUI. Nu pot sa spun ca mi-a facut placere, dimpotriva. Veti spune ce legatura are cu mine articolul incriminat. In plus, NISTORESCU este liber sa scrie ce crede el de cuviinta. De ce sunt presat eu, STELIAN TANASE? E simplu. Nistorescu colaboreaza cu TVR, iar eu sunt directorul TVR. Unii cred ca TVR se subordoneaza guvernului. Eventual, NISTORESCU ar trebui dat afara”, dezvaluie STELIAN TANASE, pe blog.

“A aparut chiar ideea (fandacsia, zic eu ) ca NISTORESCU ar juca un rol prea mare pe linga mine in conducerea TVR si se construiesc tot felul de scenarii. Suntem o tara de scenaristi, cert. Adevarul este ca NISTORESCU nu are niciun rol dincolo de propria lui emisiune. Niciunul.

Citeste si: STELIAN TANASE CAUTA SOLUTII DE IESIRE DIN CRIZA. CE LE CERE SEFILOR DE LA TVR

Sunt totusi citeva persoane la virful TVR care exercita o influenta mult mai mare decit le da dreptul functiile, valoarea, etc. dar acelea se recruteaza dintre cei care reazema usile ministrilor si diversilor lideri politici de care sunt protejati, fapt care ii face intangibili. Numele lor se cunosc bine in TVR”, adauga STELIAN TANASE.