STELIAN TANASE: Conturile TVR au fost DEBLOCATE dupa plata unei datorii de 10 milioane de lei

Conturile TVR au fost deblocate in cursul diminetii, dupa ce postul a acoperit plata unei datorii de 10 milioane de lei catre Fisc, a spus, joi, presedintele-director general al Televiziunii publice, STELIAN TANASE, informeaza Hotnews.

El a precizat si ca, in urma deblocarii conturilor, saptamana viitoare Consiliul de Administratie al TVR va rediscuta o decizie recenta de reducere a timpului de lucru pentru angajati, de la 5 la 4 zile pe saptamana.

CITESTE SI: PROTESTE LA TVR: 150 de angajati s-au adunat in curtea TVR, ingrijorati de REDUCEREA SALARIILOR

Potrivit lui STELIAN TANASE, datoria de 10 milioane de lei ce trebuia platita si pentru care fusesera blocate conturile a fost acoperita din bani de taxa TV. “Mai mult, platim si salariile, pana la ultimul leut”, a declarat el, comentand: “Un prost manager, cum a zis domnul PONTA, a rezolvat in 5 zile ce trebuia sa rezolve in 6 luni (…), cat ne asteptam noi sa ne ia pentru a gasi o solutie pentru aceasta problema”.

CITESTE SI: ANAF a blocat conturile TELEVIZIUNII ROMANE

El a spus ca, avand in vedere deblocarea conturilor, CA al TVR va rediscuta, saptamana viitoare, o decizie recenta de a reduce timpul de lucru al angajatilor de la 5 la 4 zile pe saptamana, decizie care, potrivit lui Tanase, ar fi trebuit aplicata de la 1 august daca ar fi ramas blocate conturile. Masura declansase protestul multor angajati din institutie, un lider de sindicat anuntand chiar intentia de a declansa actiuni in instanta.

Sursa foto realitatea