Stelian Tanase, propunerea oficiala a PNL pentru sefia TVR

Scriitorul si realizatorul Stelian Tanase este propunerea oficiala a Partidului National Liberal pentru sefia Televiziunii Romane, informeaza postul Realitatea Tv. Pentru aceasta functie s-au mai vehiculat si numele lui Sorin Oancea de la postul B1 Tv, cel al istoricului Adrian Cioroianu  si cel al jurnalistului Cornel Nistorescu.

Reamintim ca liderii PNL s-au reunit, joi, dupa sedinta Birourilor Permanente reunite ale Camerelor, intr-o sedinta in biroul presedintelui Senatului, Crin Antonescu, pentru a discuta pe tema nominalizarii lui Stelian Tanase la sefia TVR si a mobilizarii parlamentarilor liberali la sedinta de vineri a plenului Parlamentului.

La sedinta au participa alaturi de presedintele PNL, Crin Antonescu, liderul deputatilor PNL, George Scutaru, secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, purtatorul de cuvant al partidului, Cristina Pocora, si ministrii Radu Stroe, Gigel stirbu si Mihai Voicu.

„Stelian Tanase a fost confirmat oficial de catre PNL ca propunere pentru sefia intermediara a TVR, a declarat  purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora.

Pocora a precizat ca presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a comunicat premierului Victor Ponta, propunerea oficiala a PNL pentru sefia TVR in persoana lui Stelian Tanase, iar liderul PSD a agreeat aceasta propunere.

Purtatorul de cuvant al PNL a mai spus ca au fost informati si ceilalti lideri de partide din USL.

Sursa foto: bzi.ro