STELIAN TANASE: TVR s-ar putea INCHIDE in primavara

PRESEDINTE, COMISIA DE CULTURA, SENAT, GEORGICA SEVERIN, PSD, PROIECT DE LEGE, SEPARARE, FUNCTII, PRESEDINTE, CA, TVR, DIRECTOR GENERAL, ALOCARE DE FONDURI, TRANSMITERE, COMPETITII SPORTIVE

Presedintele Director General al Societatii Romane de Televiziune (SRTV), STELIAN TANASE, considera ca in lipsa unui anumit mod de a dialoga cu sindicatele, TVR nu va supravietui financiar si se va INCHIDE in primavara anului viitor.

El a precizat ca sindicatele din televiziune au dat in judecata conducerea SRTV pentru indexarea unor drepturi salariale.

“Problema cu sindicatele este ca noi asteptam, si vorbesc de mine si relatia cu liderii de sindicat, asteptam sa avem in ei un partener cu care sa rezolvam problemele impreuna. (…) Trebuie sa dea si ei solutii, trebuie sa ne asezam la masa si in urma unui dialog pentru ca trebuie facute sacrificii si la nivelul companiei, si la nivelul sindicatului, sa gasim impreuna solutii. (…) Atitudinea lor este intratabila in acest sens, ei spun «avem drepturi, avem contract colectiv de munca», acum ne-au dat si in judecata pentru indexarea unor drepturi salariale, ceea ce va impovara si mai mult sarcina noastra”, a spus STELIAN TANASE la Comisia de Cultura din Senat, potrivit Agerpres.

Citeste si: LUDOGORETS-STEAUA. Directorul TVR a deschis o ancheta legata de pretul platit pentru transmiterea partidei tur

Presedintele director general al SRTV sustine ca daca sindicatele si conducerea SRTV se vor acuza reciproc in continuare TVR se va INCHIDE in primavara.

Citeste si: SUTE DE ANGAJATI ai TVR PROTESTEAZA in curtea institutiei din cauza NEPLATII SALARIILOR

“Daca nu se intampla nimic si ramanem doar asa sa ne acuzam unii pe altii, la primavara se INCHIDE TVR. Nu va putea supravietui financiar. Orice scamatorii sau ingaduinta am avea de la un Guvern sau altul, se inchide. Lucru cu care sunt de acord, dar sa o deschidem dupa o luna, cu o noua schema, cum s-a intamplat si in Grecia si in alte tari. Daca nu gasim cu sindicatele un mod de a dialoga si de a practica solutii economice, nu vad nicio iesire. Cred ca ultima discutie intre liderii sindicali la care a participat si domnul Dumitru Costin sa fie de bun augur si sa trecem la solutii, nu inspre confruntare”, a adaugat Tanase.