STENOGRAME DOSARUL RETROCEDARILOR ILEGALE: Suntem in plin RAZBOI cu ROMSILVA!

O parte dintre STENOGRAMELE din DOSARUL RETROCEDARILOR ILEGALE au ajuns la presa, discutiile dintre VIOREL HREBENCIUC si IOAN ADAM, ambii social democrati inculpati in dosar, fiind incredibile, informeaza postul B1 Tv. Reteaua implicata in dosarul retrocedarilor ilegale era monitorizata din septembrie 2013 pana in august 2014, conform interceptarilor existente la dosar.

Intr-una dintre discutii, Viorel Hrebenciuc ii spunea lui Ioan Adam – parlamentar si avocat: “Suntem in plin razboi cu Romsilva! Nu-i mai cred! Vom castiga 100%! Suta la suta fac ordine. Urat. O sa le placa la toti, o sa vezi”.

CITESTE SI: ILIE SARBU este URMARIT PENAL pentru CORUPTIE. HREBENCIUC INCULPAT si el. UPDATE

Ioan Adam, deputat PSD, catre Dan Bengescu: “Va rog nu va mai lasati calcati in picioare de com.jud.Bacau si Ghelase care au cerut stramutarea in 27 noiembrie. Asta intrece orice inchipuire iar prietenul tau a fost in mod grosolan pacalit. Sunt curios ce reactie va avea cand in vei spune pentru ca in acest sens si-a dat cuvantul, iata bomba”.

CITESTE SI: Ce AVERE are VIOREL HREBENCIUC potrivit declaratiei din iunie 2014 

Potrivit site-ului de anchete Rise Project, Dan Costin Bengescu este noul procurator al familiei Sturdza si administratorul unei firme de comert de material lemnos, care, in 2012, a inregistrat o cifra de afaceri de doua milioane de lei. Surse judiciare au explicat care este implicarea lui Ilie Sarbu, un alt lider cu greutate din PSD si socru al premierului Ponta, in dosar. Astfel, rolul sau era sa intervina la directorul general Romsilva sa puna presiune pe angajatii de la Romsilva Bacau astfel incat acestia sa piarda procesele aflate pe roul instantei. In aceste procese, mostenitorii erau reprezentati de avocatul Ioan Adam, potrivit Rise Project.

Sursa foto: jurnalul.ro