Stephan Pelger s-a sinucis! De ce boală suferea designerul

Stephan Pelger s-a spânzurat, designerul de modă, în vârstă de 44 de ani, fiind găsit de un vecin. Decesul a fost confirmat, joi, de oamenii legii care s-au deplasat la locul tragediei. Stephan Pelger a ieșit, în urmă cu câteva luni, de la clinica de dezintoxicare în care s-a internat de bunăvoie. Suferea de insomnie cronică și depresie.

„Str.C-tin Chiritescu, secția 8 Politie, Barbat, 43 ani, gasit spanzurat de catre un vecin. S-a constatat decesul. Victima este persoana publica-designer de moda”, au anunțat polițiștii.

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată în comunicatul remis de Poliția Capitalei.

Stephan Pelger a fost internat la psihiatrie, pentru prima oară, la vârsta de 10 ani. „Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul”, recunoștea, cu ceva timp în urmă, creatorul de modă.

Reacția lui Cătălin Botezatu

„Nu-mi vine să cred. Nu știu de ce ar fi putut să facă asta. În urmă cu două sau trei săptămâni era foarte happy. A mers la doctor pentru un implant de păr. Voia să arate foarte bine. Chiar nu înțeleg ce l-a determinat să facă această nebunie. El nu era un tip depresiv. Avea momente, dar nu atât de grave încât să facă astfel de lucruri. Mergea deseori la familia lui din străinătate, acolo își încărca bateriile. Chiar nu știu ce s-a întâmplat. Nu-mi dau seama. Eu nu sunt adeptul acestui gest”, a declarat Cătălin Botezatu.

Sursa foto: Instagram