STEVE IRWIN, ultimele imagini inainte SA MOARA – VIDEO

Ultimele imagini cu ”vanatorul de crocodili” Steve Irwin in viata au fost difuzate de catre un turist britanic care l-a filmat pe australian in apropierea Marii Bariere de Corali.

Steffen Hill, un turist britanic, l-a filmat pe Irwin la bordul unei barci, in apropierea zonei in care acesta si-a pierdut viata. Filmarea se incheie cu Steve Irwin aratand semnul ”OK”. 

Aceasta ar putea fi ultima inregistrare cu realizatorul TV, deoarece familia acestuia a declarat ca a distrus imaginile cu atacul pisicii de mare care l-a ucis.

”Am citit ca imaginile cu accidentul au fost distruse si am realizat ca as putea detine ultimele imagini cu Steve in viata. Am vorbit putin in acea zi despre ceea ce facea si i-am spus ca ii admir munca”, a declarat britanicul Steffen Hill.

Citeste si: Declaratie EMOTIONANTA a lui Bindi, fiica regretatului Steve Irwin

Steve Irwin a murit o zi mai tarziu, dupa ce a fost injunghiat de o pisica de mare.

Justin Lyons, cameramanul care filma episodul emisiunii “Vanatorul de crocodili” in momentul tragic, a dezvaluit cum realizatorul australian a fost injunghiat de 100 de ori de o pisica de mare in doar cateva secunde.

Citeste si: Ipoteza SOCANTA in cazul mortii lui MARILYN MONROE

“Aveam camera pornita, ma gandeam ca o sa fie un cadru grozav si deodata (pisica de mare) s-a proptit pe fata si a inceput sa injunghie intr-un mod salbatic, sute de lovituri in cateva secunde”, a povestit Lyons pentru postul australian de televiziune Channel Ten.

Cameramanul a mai povestit cum a incercat sa il faca pe Irwin sa lupte pentru viata lui, spunandu-i lucruri precum “Gandeste-te la copiii tai, Steve, rezista, rezista, rezista”. “S-a uitat calm la mine si a spus Mor, iar asta a fost ultimul lucru pe care l-a zis”, si-a amintit Lyons.