Steve Wozniak a comparat Ethereum cu Apple

La conferința tehnică WeAreDevelopers de la Viena, Steve “Woz” Wozniak a comparat platforma Ethereum cu Apple și a spus că ar putea deveni la fel de influentă, informează Forbes.

În timp ce-și expunea discursul la conferință, Wozniak s-a arătat entuziasmat de Ethereum (ETH), descriind-o ca o platformă similară cu cea a lui Apple. El a spus că pe termen lung, Ethereum poate deveni la fel de influent ca Apple. El a adăugat: “Ethereum mă interesează pentru că poate face lucruri și pentru că este o platformă”.

Citește și: SEC A LANSAT UN SITE WEB ICO FALS PENTRU A EDUCA INVESTITORII

Potrivit lui Forbes, Wozniak a susținut Bitcoin și Ethereum încă din primele zile, deși, personal, a renunțat la crypto monede la începutul lui 2018. Wozniak a spus că mai are încă un Bitcoin (BTC) și doi Ethereum (ETH) pentru a “experimenta plata pentru diferite lucruri”.

În discursul său de deschidere de la conferință, Wozniak a numit tehnologia blockchain drept “următoarea revoluție majoră IT care urmează să se întâmple”. El a spus că atât blockchain, cât și crypto monedele își vor atinge întregul potențial în următorul deceniu. În luna octombrie a anului trecut, Wozniak a declarat la conferința Money 20/20 din Las Vegas că Bitcoin este mai bun decât aurul sau dolarul american.

După ce a părăsit Apple, Wozniak a rămas în lumea tehnologică, fondând academia de codare Woz University, care are 31 de centre de codificare în SUA.