Știai că îi poți oferi copilului tău o experiență unică de joacă în București? Află unde!

Pentru orice copil, aniversarea unui an din viață este un prilej de bucurie nemărginită, iar faptul că părinții îi organizează o petrecere, cu atât mai mult. Posibilitățile de joacă și distracție, compania prietenilor, cadourile, toate sunt elemente care contribuie la această bucurie a sărbătoritului, iar părinții vor să-i creeze toate condițiile astfel încât întreaga experiență să fie la superlativ.

Mulți dintre copiii din București, printre ei și copii de vedete, au deja un loc preferat în care să-și sărbătorească ziua de naștere: locul de joacă The Clouds. Situat într-o zonă exclusivistă, în partea de nord a capitalei, acest loc de petreceri copii Aviatiei  este un spațiu select, în care cei mici și cei mari se pot bucura de o multitudine de servicii atent alese.

Loc de joacă modern și atractiv pentru copii de toate vârstele

The Clouds este amenajat cu bun gust și este o locație în care și copiii, și adulți se pot simți ca parte dintr-o poveste. Dacă pentru cei mici atracția principală este locul de joacă în care se regăsesc toate elementele necesare pentru o petrecere pe cinste, nici adulții nu au fost uitați. Ei pot să savureze o cafea, o băutură fină sau o băutură răcoritoare în incinta zonei de bistro, socializând cu ceilalți părinți și supervizând totodată activitatea micuților lor.

Vedetele incontestabile ale locului de joacă sunt însă copiii. Pentru ei, sunt puse la dispoziție numeroase facilități, astfel încât micii participanți la eveniment să plece de aici cu o experiență de neuitat și de povestit tuturor.

Ce este foarte important la acest loc de joacă este că el se adresează copiilor de diferite vârste. Cei mai mici dintre ei se pot juca în căsuța din lumea magică și se pot  distra în voie în piscina cu bile colorate. Tot pentru ei este pus la dispoziție și un complex de cățărare, pentru a-și antrena mobilitatea și rezistența la efort.

Copiii de toate vârstele sunt invitați si la panoul interactiv Knoocker, care îi va aduce aproape de tehnologia din ziua de astăzi și care combină fascinația pentru lumea virtuală cu mișcarea fizică pe care trebuie să o practice cât mai mult fiecare copil.

Pe lângă toate aceste elemente care sunt menite să le ofere copiilor toate condițiile pentru a se simți bine, în locație mai este prezent și un animator, ce îi antrenează în numeroase activități și jocuri. În plus, cei mici pot descoperi o multitudine de jocuri pe care să le practice singuri sau împreună cu alți copii.

Preparate delicioase și răsfăț binemeritat

Ofertele celor de la The Clouds sunt împărțite în două pachete, Silver și Gold, iar pe lângă acestea, părinții pot alege pentru sărbătorit și servicii suplimentare: tort, candy bar, spectacol de magie, decor din baloane, ședință foto și tematică personalizată.

Preparatele delicioase sunt și ele un mare plus la acest spațiu de joacă din București. Bunătățile sunt realizate cu măiestrie și pasiune de către chef Ovidiu M., care îi răsfață pe cei mici și pe cei mari cu meniuri speciale, sănătoase, atractive și foarte gustoase.

În concluzie, The Clouds este o locație exclusivistă, elegantă, cu numeroase oportunități de distracție și poate fi locul perfect pentru petrecerea de aniversare a unui copil.