Stii sa iti satisfaci iubitul? 4 semne ca NU esti buna la pat

Viata sexuala este un aspect foarte important al vietii de cuplu, iar atunci cand nu este satisfacatoare pentru unul dintre parteneri, poate deveni o adevarata amenintare la adresa relatiei. Iata cum iti dai seama ca nu esti buna la pat:

Se uita ciudat la tine

Exact cand faci miscarile pe care le pastrezi de obicei pentru a impresiona, iubitul tau incepe sa se uite ciudat la tine. In acest caz, ar fi bine sa te opresti din ceea ce faci.

CITESTE SI:9 lucruri pe care le fac toate femeile in timpul unei partide de sex care nu le satisface

Incepe sa rada

Rasul este sanatos, insa poate transforma actul sexual din excitant in ridicol. Daca il apuca rasul in timp ce tu incerci sa il satisfaci, inseamna ca faci ceva gresit!

Nu iti spune ce isi doreste

Feedback-ul este foarte important in pat! Daca partenerul tau este ermetic si nu iti da niciun indiciu cu privire la ceea ce ii place, inseamna ca nu se bucura prea tare de acea partida de sex.

CITESTE SI: Detaliul anatomic care influenteaza pozitiile sexuale preferate de o femeie

Iti muta mainile

Il atingi intr-o anumita zona, iar el iti muta mainile de fiecare data. In mod evident, nu prea stii ce sa faci cu mainile tale, iar daca el trebuie sa aiba grija si de ce faci tu, inseamna ca partida nu este una tocmai reusita.

Sursa:euforia.tv