STII sa SEDUCI? Cele NOUA SECRETE cu care dai gata o FEMEIE

Ce isi doresc femeile? Este o intrebare cruciala pentru barbati la care pana acum nu s-a descoperit inca un raspuns clar. Iar pentru barbatii interesati de acest subiect iata  9 secrete pe care le poti folosi pentru intarirea relatiei voastre. Cercetarea este bazata pe studiul sanatos al cuplurilor fericite, iar aceste secrete vor fi de nepretuit mai ales pentru barbatii care n-au reusit pana acum sa aiba o relatie stabila.

Analizati cu atentie secretele si, mai ales, puneti-le in aplicare:

Un barbat afectuos este un barbat atragator

Femeile apreciaza barbatii care isi arata partea sensibila, mai ales atunci cand ele sunt suparate. Strange-o in brate si ofera-i o batista. Alinturile sunt o modalitate excelenta pentru a intari relatia.

Cavalerismul este inca la moda

Cand este vorba de dragoste, multe femei prefera barbatii care isi asuma rolul traditional. Cavalerismul este apreciat, in special, in primele luni ale relatiei. Femeia este perfect capabila sa-si traga scaunul sau sa deschida usa, insa daca observi ca ezita, atunci trebuie sa intelegi ca asteapta de la tine sa te comporti ca un gentleman.

Imbraca-te pentru a impresiona

Stilurile vin si trec, insa barbatul care este atent la felul in care arata si se imbraca va fi mereu la ora. Pentru o femeie conteaza mult felul in care arati de la primul flirt pana la luna de miere si mult dupa. Trebuie sa-ti dai seama daca exista anumite lucruri care ii plac in mod deosebit. Spre exemplu, daca iubitei tale ii plac barbatii imbracati in blugi stramti atunci e indicat sa porti blugi stramti daca vrei sa o cuceresti.

Barbatii care se imbraca in rosu au succes la fete

Acest secret nu provine de la femei, ci de la psihologii care au testat preferintele subsconstiente ale femeilor. O cercetare interesanta a descoperit faptul ca barbatii imbracati in rosu par a fi perceputi drept puternici, atractivi si doriti de catre femei.

Nu-ti ascunde defectele

Nimic nu capteaza mai repede inima unei femei decat un barbat bun care doreste sa devina un barbat mai bun. Femeile iubesc dezvoltarea personala, ele se dau in vant dupa barbatii care sunt ganditori si sensibili. Femeilor le plac barbatii care-si arata defectele, spre exemplu un temperamnt puternic sau care este posomorat dupa o zi de munca, si iubesc atunci cand el face un efort pentru a le controla.

Nu incerca sa-i rezolvi problemele

Cand o femeie este nemultumita de ceva din viata ei, nu are nevoie de sfatul tau, ci de cineva care s-o asculte. Barbatii sunt nevoia sa rezolve lucrurile pentru ca sunt orientati spre solutii. Insa pentru femei ascultarea este un lucru extraordinar ce ajuta la intarirea relatiei.

Incuviintarea nu este de ajuns

Ascultarea este importanta, insa o femeie vrea, de asemenea, sa stie ca este inteleasa. Doar sa dai din cap, intelegator, nu este de ajuns. Cand face o pauza, de fapt, iti ofera oportunitatea de a raspunde intr-un mod plin de compasiune. Daca iti spune ca este suparata pentru ca seful i-a facut ziua grea, ea vrea sa auda de la tine: „Imi pare rau ca ziua de azi a fost atat de grea”. Si nu uita: Rezista tentatiei de a oferi solutii.

Intalnirea cu numarul 3 nu este cheia dormitorului

Regula de 3 intalniri inainte de sex este o legenda urbana. Femeile nu-si stabilesc o zi anume pentru a invita un potential partener in dormitorul lor. Unele femei vor prefera mai multe intalniri inainte de sex. O regula buna este sa dai relatiei posibilitatea de a creste, cel putin doua luni, inainte de a intra in arena sexuala.

Femeile iubesc drumul lung

Adesea, barbatii prefera calea rapida catre sex. Insa, multe femei prefera ruta scenica. Femeile vor sex, dar il capata prin modalitati diferite. Inainte de orice, femeile vor sa se simta intelese, vor sa fie romantice. Asta inseamna timp, discutii si sentimente. Cu alte cuvinte, vor preludiu.

Sursa text: sfatulparintilor