Stiridecluj, un cotidian local aservit primarului EMIL BOC? – FOTO

Cotidianul local stiridecluj a postat pe site-ul publicatiei un sondaj de opinie, intrebarea adresata cititorilor referindu-se la sansele pe care le au candidatii inscrisi oficial in cursa pentru PRIMARIA CLUJULUI la ALEGERILE LOCALE de anul viitor.

Toate lucrurile au fost bune si frumoase pana in momentul in care candidatul PNL MIHAI SEPLECAN, presedintele interimar in exercitiu al Consiliului Judetean a reusit sa-i ia fata adversarului EMIL BOC, edilul urbei ardelene. Brusc, sondajul a disparut de pe site, cifrele, in favoarea lui SEPLECAN, au disparut numai locul destinat sondajului respectiv a ramas pe site-ul publicatiei amintite.

Este inutil sa mai amintim de deontologie profesionala in astfel de cazuri, insa ne putem intreba de ce sefii de la stiridecluj au mai postat acest sondaj si nu au scris de la inceput cateva articole de slava la adresa lui EMIL BOC si evitau astfel o miscare rusinoasa de acest gen. Chiar si in conditiile in care sondajul s-a terminat, jurnalistii de stiridecluj ar fi trebuit sa scrie o stire despre rezultatul sondajului……

CITESTE SI: BATALIA PENTRU PRIMARIA CLUJULUI: EMIL BOC, FAVORIT PE HARTIE – MIHAI SEPLECAN, IN PLINA ASCENSIUNE

Pana la urma, confratii de la stiridecluj tot s-au dat in fapt asa ca singura miscare inteligenta pe care ar putea sa o mai faca ar fi sa republice sondajul amintit sau sa incerce, de acum incolo si mai ales in timpul campaniei sa fie echidistanti. Chestie destul de complicata tinand cont ca dupa aceasta boacana ne cam dam seama cine pompeaza fonduri la redactie.

Revenind la cifre trebuie sa mai spunem ca in momentul in care sondajul s-a volatilizat de pe site-ul amintit, MIHAI SEPLECAN avea 5850 de voturi, iar EMIL BOC cu 720 mai putin, adica 5130.

1. Sondajul postat pe site-ul stiridecluj

2. Rezultate partiale ale sondajului de opinie care il favorizeazau pe MIHAI SEPLECAN  (captura a fost realizata inainte de finalizarea votului)

3. Dovada ca rezultatele sondajului de opinie au fost scoase de pe site-ul stiridecluj