Stolojan, la iesirea de la urne: Am votat pentru ca Romania sa fie reprezentata in Parlamentul European de cei mai buni candidati

Europarlamentarul PDL, Theodor Stolojan, a declarat duminica, la iesirea de la urne ca a votat pentru ca Romania sa fie reprezentata in Parlamentul European de cei mai buni candidati.

“Am votat pentru ca Romania sa fie reprezentata in Parlamentul European de cei mai buni candidati. Viitorul Romaniei pe care-l dorim este in Uniunea Europeana si cu sprijinul Uniunii Europene putem ajunge mai repede la un standard de viata european”, a afirmat Stolojan, citat de Agerpres.

Citeste si: Adina Valean a votat la Muzeul de Istorie din Ploiesti. Vezi ce a declarat la iesirea de la urne

Theodor Stolojan este candidat al formatiunii democrat-liberale pentru un nou mandat de deputat in Parlamentul European. 

Peste 18 milioane de cetateni cu drept de vot sunt asteptati la urne, duminica, la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014, pentru a-i alege pe cei 32 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European.

Eurodeputatii sunt alesi prin vot universal, egal, direct, secret si liber exprimat, mandatul in Parlamentul European fiind de 5 ani.

Citeste si: ROMANIA VOTEAZA ACUM! AFLA ULTIMELE NOUTATI DESPRE PROCESUL DE VOTARE

Ramaneti pe mondonews.ro pentru a afla cele mai noi informatii despre desfasurarea alegerilor eurparlamentare precum si anuntarea rezultatelor alegerilor pentru Parlamentul European.