Stolojan: Nu cred ca Boc va merge la Miscarea Populara

Vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat sambata, pentru Agerpres, ca nu crede ca democrat-liberalii vor avea pierderi mari in urma infiintarii Partidului Miscarea Populara si s-a declarat sceptic in ceea ce priveste plecarea lui Emil Boc la PMP.

“Mie imi pare rau pentru fiecare om care pleaca din PDL dar viata asta este. Oamenii iau decizii. In ceea ce priveste zvonurile cum ca o parte dintre primari ar face campanie electorala pentru partidul Miscarea Populara, este o perioada in care vor fi asemenea zvonuri. Lucrurile se vor clarifica insa. Nu cred ca domnul Boc va merge la Miscarea Populara. Domnul Boc iubeste acest partid si cred ca va ramane in PDL”, a spus Theodor Stolojan.

Vezi aici explicatia Elenei Udrea la afluxul de demisii din PDL

In ce priveste colegii plecati din PDL, el a mentionat ca este o perioada in care fiecare isi face ‘propriul examen de constiinta si ia deciziile pe care le crede de cuviinta”. in opinia sa, partidul ‘nu va avea pierderi mari’, pentru ca a trecut printr-o restructurare si o reorganizare interna in anul 2013, iar organizatiile care s-au ‘pierdut’ au fost refacute.

‘Nu cred ca vom avea pierderi mari (…) dar va spun ca imi pare rau de fiecare om care pleaca’, a conchis Theodor Stolojan, care participa la Consiliul Director al PDL de la Brasov.