Stolojan nu-l vrea pe BASESCU PREMIER: Nu suntem in Rusia!

Theodor Stolojan nu vede avantajele unui Guvern al carui lider sa fie Traian BASESCU.  Democrat liberalul compara o astfel de situatie cu politica desfasurata in ultimii ani in Rusia, acolo unde Vladimir Putin aproape ca a monopolizat scena politica.

“Eu nu cred ca suntem Rusia! Totusi, suntem o democratie. Dupa ce ai fost presedintele tarii zece ani de zile, nu cred ca solutia este sa te intorci prim-ministru”, a spusTheodor Stolojan, evidentiind faptul ca Solutia cu Traian Basescu premier nu este binevenita.

“Nu stiu ce va face dansul, dar ati vazut, o data a spus ca are o ferma, vrea sa se ocupe de ferma, alta data ca vrea sa faca o scoala pentru oamenii tineri politici. Deci are mai multe optiuni pe care le-a exprimat dansul, nu eu, in decursul timpului”, a comentat Stolojan cu privire la ocupatiile lui Basescu dupa incheierea mandatului de la Cotroceni.

Prieteni la catarama , acum cativa ani, Stolojan si Basescu au avut cateva ciocniri in sfera politica , insa de mica intensitate. Cei doi au preferat sa se respecte, asa cum spunea presedintele in cadrul emisiunii “Sub semnul intrebarii” de la B1 Tv.

“Sunt cateva personaje carora nu le voi zice niciodata nimic. E cazul lui Stolojan, cazul lui Petre Roman, care ati vazut ca ma critica prin emisiuni. M-ati auzit vreodata sa-i raspund lui Roman? Nu! Exista , totusi niste limite”, comenta sefului statului cu referire la rivalii politici.