Stranierii din lotul Petrolului s-au imbatat intr-un club din Bucuresti

Cinci dintre fotbalistii straini care se afla in lotul echipei Petrolul Ploiesti au decis sa sarbatoreasca locul doi ocupat in clasament intr-un club din Capitala. Acestia au consumat o cantitate insemnata de bauturi alcoolice si au fost protagonistii unui scandal inaintea de revenirea in urbea prahoveana, informeaza postul Acasa Tv.

Tunisianul Younes Hamza, portughezul Pablo de Lucas, francezii Mustivar si Boudjemaa si congolezul Ferebory Dore au “descins” intr-un club de fite din Bucuresti dupa victoria obtinuta in Liga 1, scor 3-0, in fata celor de la Corona Brasov.

In local ei au ocupat un separeu VIP si au consumat cantitati impresionante de bauturi alcoolice, fara a iesi insa in evidenta. Bauti bine, cei cinci au intrat intr-un scandal produs inaintea plecarii. Totul s-a petrecut dupa ce De Lucas a lovit cativa stalpi de iluminat, iar dupa interventia bodyguarzilor, Dore a vrut sa sara la bataie, fiind tinut cu greu de coechipieri.

Pana la urma spiritele s-au calmat si cei cinci stranieri ai gazarilor s-au urcat intr-un autoturism si au plecat spre Ploiesti.

Sursa foto: adevarul.ro