TRIUNGHIUL MORTII DIN MAREA NEAGRA se apropie de Sulina

Se petrec fenomene incredibile aproape de tarmul romanesc al Marii Negre. Supra-numit triunghiul mortii, fenomenul identificat in Marea Neagra in imediata apropiere de Insula Serpilor se deplaseaza catre tarmul romanesc catre directia Sulina.

Triunghiul Bermudelor se manifesta prin anomalii magnetice extreme. Localnicii au invatat sa se fereasca de aceasta zona, invatand aceste lucruri de la parinti si bunici. Ei spun ca  o negura prevesteste fenomenele stranii. Surse stiintifice vin sa confirme o parte din povestirile oamenilor care locuiesc in zona, in special din partea savantilor ucraineni, deoarece “apa blestemata” se afla in apropierea teritoriului tarii vecine.

In Marea Neagra, in imediata apropiere a Insulei serpilor, aflat la 45 km nord-vest de Sulina, se afla un adevarat Triunghi al Bermudelor. Locuitorii din Sulina au motive de ingrijorare: dupa ultimele masuratori, zona blestemata se apropie, incet dar sigur, de oras! Desi zona este cunoscuta inca din Evul Mediu, putini au auzit despre acest triunghi, supranumit al mortii. Potrivit efemeride.ro, site citat de Cancan, turcii au facut primele relatari despre aceasta zona stranie, denumita de ei vartejul mortii. Nenumarate povestiri relateaza despre disparitii surprinzatoare, din apele linistite, in plina zi.

Citeste si: NASA a facut un anunt socant: Pamantul este amenintat!

Falia magnetica din misteriosul triunghi din Marea Neagra se deschide de la o fractiune de secunda pana la cateva minute

Cercetatorii au constatat ca in largul marii exista o suprafata de 8-10 km, relativ triunghiulara, in care se manifesta o forma stranie de magnetism, total anormal fata de cel manifestat, spre exemplu, la flux si reflux ori in diferitele faze ale lunii. Primele relatari ale unor fenemone stranii, precum coloane inalte de aburi albi care au inghitit corabii au fast facute acum mai multe secole de unii navigatori turci, care cu greu au scapat din vartejuri. Si povestile rusesti vorbesc despre aceleasi coloane albe care au inghitit intr-o clipita corabii intregi, disparitii petrecute in plina zi. 

Oamenii de stiinta rusi si ucraineni au ajuns la concluzia ca falia magnetica din misteriosul triunghi mobil din Marea Neagra se deschide de la o fractiune de secunda pana la cateva minute. Aceasta anomalie magnetica se deplaseaza lent prin zona Marii Negre, si la ora actuala, catre litoralul romanesc, mai precis spre Sulina. Sa fie oare o poarta catre o alta lume? Pasionatii de fenomene paranormale sustin aceasta teorie, insa doar ei.

Mondo News iti recomanda si: COMOARA din Marea Neagra. Ce s-a descoperit in zona PORTULUI ANTIC

Pescarii romani si bulgari din zona de coasta ocoleau de multa vreme acea regiune, deoarece existau anumite legende si superstitii ca acolo este apa blestemata. Presa greceasca din Atena atragea atentia ca este necesar ca oficialitatile române sa precizeze clar care sunt coordonatele acestei forme, pentru a evita anumite dezastre. Un avion grecesc privat, a disparut in aceasta zona si, potrivit sursei citate, oficialii rusi sustin ca, o data la doua zile, acest misterios fenomen se produce. si aici se emite ipoteza ca aceste anomalii ar putea fi porti catre lumi paralele, care se deschid doar in anumite momente.

Faptele sunt recunoscute stiintific, printr-un studiu realizat de cercetatori de la Harvard, cu sprijinul NASA Astrophysics Data System Acesta semnaleaza anomaliile magnetice din Marea Neagra, citând si o lucrare scrisa pe aceasta tema de rusii Osipov G. V.si Terekhov A. A. din 1978. De regula, anomaliile magnetice se produc datorita existentei unuia sau mai multor depozite feroase- apar de regula in rupturile de falii, in reflexii ale scoartei terestre sau in alte asemenea fenomene geologice atipice. Trecand peste studiile stiintifice, toti cei care s-au lovit de aceste fenomene, intr-un fel sau altul sustin ca ca exista si anomalii “malefice”, care se manifesta printr-o emisie de radiatii patogene.

Fenomenul, secret de stat

Aceste “anomalii malefice” constituiau secrete de stat pe vremea URSS, iar dupa deschiderea arhivelor au aparut si primele date concrete despre disparitiile navelor. Pe 31 mai 1944 a disparut fara urma crucisatorul Tiolkovsloi, la sud de Crimeea, la 70 km in larg, in plina zi. Martor a fost capitanul unei nave aflate in apropiere, care a povestit ca respectivul crucisator a fost invaluit deodata de o ceata neagra cu sclipiri verzi, si a disparut pur si simplu de pe ecranele radar, cu toate ca vremea era foarten buna. Au urmat, dupa cinci luni, cinci avioane militare care au intrat in ceata neagra cu sclipiri verzi si au disparut de pe ecranele radar de pe care erau urmarite. Nu au mai fost gasite niciodata.

CITESTE SI: TUNELURI CARE LEAGA ROMANIA DE TURCIA IN MAREA NEAGRA. MIT SAU REALITATE?

Cercetatorii au observat insa o stranie coincidenta, petrecuta in zone ale lumii diferite, dar similare din punct de vedere al anomaliilor si fenomenelor petrecute. Astfel, pe 5 decembrie 1945, 5 bombardiere americane de tip Grumnan TBM-3 Avenger, dispareau in intunericul Triunghiului Bermudelor dintre cele doua Americi. Inexplicabil, alte 5 bombardiere rusesti au disparut in aceeasi zi in interiorul Triunghiului Mortii de langa Crimeea, la numai 70 km de tarm. Echipele de salvare rusesti nu au mai gasit nici o urma a acestora, iar in ultimele transmisiuni radio pilotii semnalau o ceata din care nu mai puteau iesi.

Mai aproape de zilele noastre, in 1990, un mic avion grecesc disparea la numai 30-40 km de tarmul românesc, in zona ocolita de pescarii romani si bulgari, din cauza legendelor si superstitiilor despre “apa blestemata”.

Armata ucraineana studiaza cu mare atentie aceasta falie magnetica

Oamenii de stiinta din Rusia sustin ca aceste anomalii magnetice au o frecventa ingrijoratoare, producandu-se una la doua zile.  

La ora actuala, armata ucraineana studiaza cu mare atentie aceasta falie magnetica ce se deplaseaza lent, din zona lor, catre apele teritoriale romanesti. Potrivit canalului de televiziune american ABC, atat in Triunghiul Bermudelor (intre Bermude, Puerto Rico si Miami), cat si in “Triunghiul Mortii” din Marea Neagra s-a observat un foc ciudat “gheata care arde”

Un alt fenomen inexplicabil produs pe vasele aflate in zona vizeaza generatorii electrici. Acestia functioneaza, insa energia electrica produsa nu mai ajunge la consumator, situatie ramasa neelucidata.