Strazile din Constanta, INUNDATE in doar cateva minute de o PLOAIE TORENTIALA

O PLOAIE TORENTIALA a lovit Constanta in cursul noptii de vineri spre sambata, iar in cateva minute strazile din oras s-au transformat intr-un adevarat lac.

Ploaia a durat mai bine de doua ore. Sistemul de canalizare nu a mai facut fata, iar apa pe strazi a ajuns la 20 de centimetri. Apa a intrat si in case, iar zeci de oameni au iesit in strada in toiul noptii.

Citeste si: Cod Galben de FURTUNA in Constanta si pe Valea Prahovei

Totodata, acoperisul unui bloc din zona Halta Traian a fost smuls, iar mai multe apartamente au fost inundate. Afectata a fost si Judecatoria din Constanta, al carei subsol a fost inundat. De asemenea. doua ambulante au ramas blocate in apa.  

Vremea a stricat si planurile sutelor de mii de romani care au venit la mare ca sa petreaca minivacanta de Sfanta Maria. O furtuna de cateva minute a gonit sambata turistii de pe plaja.

Citeste si: Atentie, soferi! Trafic cu probleme pe Autostrada Soarelui si pe Valea Prahovei

Si defilarea carelor alegorice din statiunea Mamaia a fost intrerupta de vremea nefavorabila. Turistii si constantenii care erau prezenti la petrecerea din acest weekend au avut parte de un spectacol scurt din cauza ploii torentiale. Furtuna i-a determinat pe organizatori sa amane si celelalte evenimente programate in aceasta perioada. Si telegondola a fost oprita.

Judetul Constanta s-a aflat alternativ sub doua coduri de ploaie si vijelii.

Sursa foto: reporterntv.ro