STROE: PNL va parasi sala la votul pentru PENSIILE SPECIALE pentru ALESII LOCALI

PNL va parasi sala la votul privind PENSIILE SPECIALE PENTRU ALESII LOCALI, a anuntat purtatorul de cuvant al liberalilor, IONUT STROE.

“Foarte probabil va fi aceeasi atitudine si la Camera Deputatilor de saptamana trecuta. Vom iesi (n.r. sala) pentru a inlatura orice fel de urma de suspiciune in legatura cu pozitia noastra”, a spus Stroe.

El a subliniat ca liberalii sustin respingerea acestui proiect de lege.

“La fel cum de fiecare data ne-am pronuntat pentru respectarea a doua principii fundamentale, cel al echitatii si al contributivitatii, pozitia noastra este impotriva unui asemenea proiect legislativ de introducere a unui regim special in legatura cu anumite categorii sociale. Suntem fara echivoc pentru respingerea unui asemenea proiect legislativ”, a afirmat liberalul.

CITESTE SI: SENATUL VOTEAZA, LUNI, PENSIILE SPECIALE PENTRU ALESII LOCALI

El spus ca unul dintre principiile care ar putea fi sustinut este acela ca cei care voteaza un astfel de proiect de lege sa nu mai fie sustinuti cand vor candida.

“Sunt lucruri de care trebuie tinut cont, poate ca nu neaparat in termeni de sanctionare, conform statutului, ci de viitoare oferta electorala. Adica trebuie sa tii cont de modul in care un anumit parlamentar se incadreaza in deciziile pe care partidul le ia in legatura cu aceste voturi, modul in care isi exercita acest mandat si atitudinea pe care o are la toate lucrurile de interes politic maxim pentru PNL”, a spus Stroe.

Sursa foto: ionutstroe